henry 3.PNG

Henry Bronkhorst stopt als directeur-bestuurder Sportbedrijf Raalte

Publicatiedatum: 19-03-2024

Henry Bronkhorst: "In 2019 ben ik met heel veel plezier als directeur-bestuurder in dienst getreden bij Sportbedrijf Raalte. Een boeiende start na een uitdagende verzelfstandiging, het in gebruik nemen van ons nieuwe sportcentrum Tijenraan en gevolgd door de coronajaren. Samen met een gepassioneerd team van medewerkers en betrokkenen heb ik in mijn eerste volledige bestuurstermijn kunnen bijdragen aan een stevig fundament voor het Sportbedrijf. Een fundament waarop we met veel belanghebbenden onze opdracht voortbouwen om met sport en bewegen steeds meer maatschappelijke impact in Raalte maken. En met mooie resultaten waar ik trots op ben; zowel in onze zwembaden, binnensportaccommodaties als in ons buurtsportcoachwerk brengen en houden we steeds meer inwoners in beweging!

Mijn huidige bestuurstermijn loopt komende maanden af. Van zijde van de RvC heb ik een mooi aanbod gekregen om de komende vier jaar samen verder te bouwen aan de maatschappelijke impact van ons sportbedrijf in Raalte. Gelijktijdig heb ik de mogelijkheid gekregen om bij een ander sportbedrijf in dienst te komen. Vorige week heb ik de spreekwoordelijke knoop doorgehakt en de RvC en medewerkers meegedeeld dat ik Sportbedrijf Raalte komende periode zal gaan verlaten om als directeur-bestuurder in dienst te treden bij Sportservice De Vallei (SSDV).

Met het goede fundament dat we voor Sportbedrijf Raalte inmiddels hebben gelegd, ben ik er van overtuigd dat er snel zicht zal zijn op goede opvolging."