September feestmaand |  Kinderkaart XL

Kom klimmen, klauteren en spelen en win prijsjes met de wedstrijden spijkerbroekhangen, onderwater wedstrijd en bommetje maken! Je kunt zelfs een voordeel Kinderkaart kopen, waarmee je binnenkomt voor alle woensdagen in september en zelfs de disco op zaterdag 24 september! Koop hem via onderstaande link.

Kindermiddag XL

Tijdens deze feestmaand wordt er helemaal uitgepakt: kom klimmen, klauteren en spelen!

Doe mee met peddelen op waterklompen, trotseer de stormbaan en spring op de watertrampoline met glijbaan! Kun jij helemaal over de matten rennen zonder ervan af te vallen? Ontdek het zelf! Beleef plezier met alles wat er te doen is tijdens de Kindermiddagen XL.

Win prijzen

We hebben allerlei leuke wedstrijden op het programma. Onder andere het spijkerbroekhangen! Wie kan het langst hangen aan de spijkerbroek? Of ben jij degene die de gouden sleutel vindt met schatduiken? Of kun jij juist zo ver mogelijk onder water zwemmen, of ben jij het beste in bommetje maken? Kom ook en win een prijs als je de beste prestatie neerzet! 

Kinderkaart kopen!

Alle woensdagmiddagen XL én disco op 24 september voor maar € 12,50!

Klik op onderstaande button TICKETS (opent in nieuw venster - tip: hou dit scherm open eventueel):

TICKETS

  • Selecteer de activiteit: Kinderkaart XL - 4x woe.mi + disco 24 september (éénmalige aanschaf);
  • Selecteer de datum dat je komt, dit kan een willekeurige datum in september zijn (kinderkaart is voor alle wo.middagen + aquaparty disco geldig);
  • Selecteer beschikbare tijd (standaard één in beeld van de eerste of tweede woensdag van september); 
  • Reservering van een Kinderkaart XL is per persoon

Je kunt natuurlijk ook op een 'losse' Kindermiddag XL op woensdagmiddag komen zwemmen. Je betaalt dan het normale tarief.

Let op: als je de Kinderkaart hebt, is het is verder niet nodig te reserveren voor wanneer je komt in de september feestmaand. Wil je verzekerd zijn van een plekje, dan is reserveren wel aan te raden. Reserveren doe je dan via onderstaande button, dat leidt naar een 0-tarief (geen betaling). Je moet dan wel je Kinderkaart laten zien. Veel plezier!

Reserveren (na aanschaf Kinderkaart)

Discozwemmen

Nog niet genoeg gefeest? Zaterdag 24 september kun je nog even los met de disco! Deze keer een echte Aquadanceparty. Bestel je losse kaart op tijd! (let op, klik op onderstaande button als je geen Kinderkaart / voordeel pas hebt aangeschaft).

TICKET DISCOZWEMMEN

Terug naar Zwembad Tijenraan 50 jaar