Is jouw sportvereniging klaar voor de AVG (privacywet)?

09 april 2018

Vanaf 25 mei 2018 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht. Deze (privacy)wet geldt ook voor alle verenigingen en stichtingen! Je ontkomt er niet aan om ook voor je eigen vereniging/stichting de benodigde maatregelen te nemen en uit te voeren. De Raalter Uitdaging wil jullie vereniging hierbij graag helpen en zij zijn ook benieuwd of jullie vereniging daar behoefte aan heeft.

Vanuit de Raalter Uitdaging wordt een kenniskaravaan georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst word je bijgepraat over de actualiteit, wat je in het algemeen moet doen en wat je geregeld moet hebben en er is tijd om nadien nog individuele vragen te stellen. Vanuit de Raalter Uitdaging wordt gezorgd dat er een specialist aan tafel zit, die jullie kan voorzien van de informatie die jouw sportvereniging nodig heeft en daarbij ook handvatten geven. Lijkt je dit interessant en nuttig, maak dan je belangstelling zo spoedig mogelijk per mail kenbaar via info@raalteruitdaging.nl. Na ontvangst van je mail, ontvang je meer informatie over de locatie, datum en tijdstip.

Heb je vooraf nog vragen over dit onderwerp neem dan contact op met Henny Zomer, manager Raalter Uitdaging: 06 234 471 10. Of lees het artikel op de website van Sport.nl over de inhoud van de nieuwe wetgeving

AVG - privacyweg

Terug