Ga de uitdaging aan! Word fit en gezond in 16 weken door verantwoord bewegen en gezond eten.

14 januari 2019

Wil jij weer in beweging komen én afvallen? Doe dan vanaf 7 februari mee aan de cursus Fit en Gezond bij sportcentrum Tijenraan in Raalte

Het programma

  • Voeding: begeleiding door Salus Dietistenpraktijk
  • Bewegen: twee keer per week sporten (aquasport, fitness/bootcamp/sportief wandelen) bij sportcentrum Tijenraan
  • Begin- en eindmetingen en testen
  • Persoonlijk werkboek

Fit & Gezond is een leefstijlprogramma met als doel het verbeteren van je leefstijl. Gezond eten én in beweging komen en blijven, dat zijn de belangrijkste onderdelen uit het programma. Tijdens de startbijeenkomst worden er verschillende metingen en testen gedaan. In 16 weken tijd ga je in een groep aan de slag maar werk je wel aan uw persoonlijke doelen. Hiervoor krijg je een werkboek. Het beweegprogramma bestaat uit verschillende aquasporten, fitness en sportief wandelen onder begeleiding van een instructeur. Daarnaast stimuleren wij je om samen met de groep op zaterdag nog een flinke wandeling te maken. De diëtiste verzorgt diverse groepstrainingen waaronder een supermarktbezoek. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk consult. Na 16 weken herhalen we de testen uit de eerste week.

Professionele begeleiding

Neem je deel aan het programma, dan sta je 16 weken lang onder de professionele begeleiding van:

  • Voeding: Maureen van Salus Diëtistenprakijk
  • Bewegen: Jordi (aquasporten) en Miranda (fitness en sportief wandelen) van Sportbedrijf Raalte

Kosten

De prijs voor het sport- en beweegprogramma is € 200,-. Dit bedrag betaal je aan de kassa van Sportcentrum Tijenraan. De kosten voor de begeleiding van de diëtiste komen in aanmerking voor vergoeding via je zorgverzekering. Let op! Je betaalt in de meeste gevallen wel eerst het eigen risico.

Belangrijk!

Sta je onder controle bij de huisarts voor Diabetes, COPD of CVRM (hart- en vaatziekten)? Dan is er geen eigen risico! Ben je verzekerd bij Zilveren Kruis en aanvullend verzekerd? Dan krijg je een korting van €120,- op de begeleiding door de diëtiste. (*bedrag voor groepsbijeenkomst kan variëren afhankelijk van de zorgverzekering)

Meer informatie of aanmelden?

Heb je nog vragen, wil je meer weten of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact met ons op!

E-mail: info@sportbedrijfraalte.nl

Telefoon: 0572 760600

Terug