Gouden Emmer wint Fair Play prijs bij schoolhandbal Heino

29 maart 2019

Op woensdag 27 maart stond sportcentrum Hoogerheyne in Heino vol met fanatieke jongens en meisjes, die meededen aan het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi. De organisatie lag ook dit jaar in handen van handbalvereniging HHZD. In totaal deden 12 teams van de 5 scholen uit Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis mee.

Ook bij dit toernooi hebben wij namens Sportbedrijf Raalte weer de Fair Play prijs beschikbaar gesteld, ter promotie van sportief en respectvol gedrag. De winnaar van deze Fair Play prijs werd de Gouden Emmer uit Heino.

De hele middag werd er door de jongens en meiden hard gestreden voor de winst in de sporthal in Heino. Bij de jongens was er dit jaar weer één poule, waarbij het team van Dolfijn 2 won en de wisselbeker mee mocht nemen. De meiden/gemengde teams streden in twee poules, waarbij zowel de Linde als st Nicolaas dit jaar meedeed met een gemengd team. Beide poules werden gewonnen door een team van de Dolfijn, waarna de onderlinge finalewedstrijd een prooi werd voor het team van Dolfijn 4.

Het winnende jongens- en meidenteam van de Dolfijn hebben zich geplaatst voor de regiofinale. 

2019 - Heino schoolhandbal

De leerlingen van de Gouden Emmer, met de door hun gewonnen Fair Play prijs.

Terug