Vacature bedrijfsleider Sportcafé Tijenraan 28u (tijdelijk)

14 januari 2020

Heb jij passie voor sport en horeca? En weet jij als geen ander hoe je samen onze sportieve gasten bedient? Dan zoeken we jou! Voor het Sportcafé in Sportcentrum Tijenraan zijn wij, in verband met zwangerschapsverlof, voor de periode april 2020 – augustus 2020 op zoek naar een Bedrijfsleider Sportcafé Tijenraan

Als bedrijfsleider ben jij de spil die er binnen Sportcentrum Tijenraan voor zorgt dat onze horeca op rolletjes loopt. Je stuurt de dagelijkse gang van zaken in ons Sportcafé aan en bent verantwoordelijk voor de organisatie en het budget- en voorraadbeheer.

De beheerder die wij zoeken is daarnaast nadrukkelijk in staat de verbinding te leggen tussen de (commerciële) doelstellingen van de horeca, de sport- en gezondheidsdoelstellingen van het Sportbedrijf en de verschillende gebruikers in het sportcentrum. Je draagt met collega’s van het Sportbedrijf actief bij aan de ontwikkeling van (sportieve) arrangementen en activiteiten om samen te zorgen voor een groei van het aantal bezoekers aan ons sportcentrum, de verhuur van onze accommodatie en uiteraard van de bijbehorende omzet van onze horeca.

Als bedrijfsleider bewaak jij de rol die het Sportcafé daarin kan en moet hebben op bijvoorbeeld het gebied van kwaliteit, gezonde voeding en ontmoeting. Je hebt de beschikking over een team van 8 deskundige horecacollega’s in de functies van keuken- en bedieningspersoneel. Vanzelfsprekend ondersteun jij hen door zelf ook de verschillende klanten van het Sportcafé te bedienen en te serveren.  

In sportcentrum Tijenraan vinden de hele week diverse activiteiten plaats, waarbij onze gasten gebruik maken van het Sportcafé. Dit is onder andere tijdens het recreatief zwemmen, de zwemlessen, bij het vieren van verjaardagsfeestjes en na afloop van onze aquasporten. Daarnaast maken diverse sportverenigingen na afloop van hun trainingen en wedstrijden gebruik van het Sportcafé, waaronder een biljartvereniging die een eigen ruimte heeft in het sportcentrum. Doordeweeks wordt het Sportcafé dagelijks bezocht door leerlingen van de aangrenzende scholen. 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, representatieve, flexibele, creatieve en proactieve leidinggevende die zelfstandig werkt. Als bedrijfsleider van Sportcafé Tijenraan ben je gastvrij en bereid op onregelmatige tijden in de avonden en weekenden te werken. Daarnaast:

  • heb je aantoonbare leidinggevende ervaring in de horeca;
  • vind je het boeiend en uitdagend met andere disciplines en externen nieuwe arrangementen en aanbiedingen te ontwikkelen en uit te voeren;
  • heb je kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals haccp, sociale hygiëne en arbo;
  • ben je in het bezit van de vereiste diploma’s en kun je een VOG overleggen;
  • ben je woonachtig in de omgeving van Raalte (pré).

Wat bieden wij?

Wij bieden een honorering in schaal 7 afhankelijk van leeftijd en ervaring op basis van een fulltime functie binnen de Cao. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode april 2020 – eind augustus 2020.
Daarnaast krijg je bedrijfskleding, korting in het sportcafé en volop mogelijkheden om in ons sportcentrum te sporten.

Over het Sportbedrijf

Als Sportbedrijf Raalte gaan wij voor een gezond, vitaal en sociaal leven voor iedereen door samen sportief en actief te zijn. Wij stimuleren een gezonde leefstijl door het aanbieden van sport- en beweegprogramma’s. Hiermee prikkelen we jong en oud in beweging te komen en grenzen te verleggen. Samen sporten voor iedereen en op elk niveau maken wij mogelijk in een veilige omgeving en moderne sportaccommodaties.

Het nieuwe Sportcentrum Tijenraan is in 2018 geopend en is onze standplaats en uitvalsbasis voor veel activiteiten die in de diverse sportaccommodaties in de gehele gemeente Raalte plaatsvinden, variërend van bijvoorbeeld buitenzwembad de Tippe in Heino tot sportvelden en spel- en gymzalen. Tijenraan beschikt naast een binnenzwembad over twee moderne sporthallen, beachvelden, diverse vergaderzalen en een aantrekkelijke horecagelegenheid. Naast individuele sporters, onderwijsinstellingen en sportverenigingen richten wij ons daarbij ook op groepen en bedrijven. 

De horeca van ons Sportcafé is daarbij ondergebracht in een aparte stichting. Ons Sportcafé kent daarbij voor verschillende sporters en organisaties een belangrijke ontmoetingsfunctie. Daarnaast willen we onze horeca ook steeds nadrukkelijker inzetten om nieuwe doelgroepen naar ons sportcentrum te trekken.

Sollicitatieprocedure

De werving- en selectieprocedure ziet er als volgt uit:

  • sluiting reactietermijn                        :  vrijdag 7 februari
  • 1e gespreksronde                                : 10 – 14 februari
  • (eventueel 2e gespreksronde /         : 17 – 21 februari
    afronding                                             : vrijdag 28 februari

Belangstelling?

Spreekt de functie je aan, ben je op korte termijn beschikbaar en ben je op zoek naar een leuke baan met voldoende eigen inbreng in een sportieve omgeving? Dan ontvangen wij jouw motivatie en CV graag uiterlijk vrijdag 7 februari a.s. via vacature@sportbedrijfraalte.nl. Vanaf week 4 ontvang je een bevestiging van je sollicitatie en informatie bij een eventueel vervolg.

Heb je vragen of wil je verdere informatie over deze vacature en/of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Henry Bronkhorst, directeur Sportbedrijf op telefoonnummer 06-43976170.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Terug