Vanaf 17 juni kindermiddagen en -feestjes bij Zwembad Tijenraan

12 juni 2020

Vanaf 17 juni organiseert Sportbedrijf Raalte weer kindermiddagen en kinderfeestjes in Zwembad Tijenraan. Kinderen t/m 12 jaar kunnen tijdens de kindermiddagen op woensdagmiddag vrij zwemmen tussen 14.00 - 17.00 uur in meerdere baden (wedstrijdbad en instructiebad) en gebruik maken van de grote glijbaan. Er is plek voor 100 kinderen per middag, daarom is vooraf inschrijven via zwembadtijenraan.nl verplicht. Kinderen mogen zelf eigen materiaal meenemen om mee te spelen.

Ouders welkom aan de kant

Ouders mogen door de anderhalve meter-maatregel niet meezwemmen, maar kunnen wel toezicht houden vanaf de kant. Er komen meerdere tafels en stoelen rondom het bad waar ouders en kinderen een eigen plekje krijgen. Joke Derksen, teamleider Zwembaden: ‘We zijn blij dat we weer activiteiten voor kinderen kunnen organiseren. Dat er ook weer gedouched kan worden maakt het zwembadbezoek nog toegankelijker. We adviseren wel dat kinderen zoveel mogelijk hun badkleding al onder hun gewone kleding aanhebben. We hopen dat kinderen de weg naar Tijenraan weer weten te vinden en dat ze zich weer heerlijk kunnen uitleven in het water.’

Kinderfeestjes

Iedere woensdagmiddag tussen 14.00 – 17.00 uur kunnen kinderen t/m 12 jaar verjaardagsfeestjes vieren in het zwembad. Er zijn voor deze feestjes twee opties: vrij zwemmen (mogelijk in meerdere baden) en glijbaan én vrij zwemmen in combinatie met een spelactiviteit onder begeleiding van een zweminstructeur. Voor de activiteit met begeleiding kan één van de zwembaden exclusief gereserveerd worden voor het feestje. Ouders mogen zelf eten en drinken meenemen. Reserveren voor de kinderfeestjes kan via e-mail info@sportbedrijfraalte.nl of telefonisch via (0572) 760 600.

Meer informatie

 

 

Terug