Sportcentrum Tijenraan nieuwe thuisbasis Stuntcamp Raalte

15 juli 2020

Stuntcamp Raalte heeft in Sportcentrum Tijenraan een nieuwe thuisbasis gevonden voor het organiseren van kinderfeestjes. Hiermee versterkt Stuntcamp Raalte vanaf augustus het aanbod van kinderfeestjes in Sportcentrum en Zwembad Tijenraan. Op zaterdag 15 en 29 augustus kan Stuntcamp Raalte geboekt worden voor de eerste stuntfeestjes.

Stuntcamp Raalte zat een tijd lang zonder accommodatie. Stuntman Chuck Borden is erg tevreden met de nieuwe locatie Sportcentrum Tijenraan in Raalte: ‘Na een zoektocht hebben we in Tijenraan de perfecte locatie gevonden voor onze stuntactiviteiten. Met een heus kindertestteam hebben we een try out gehad en zijn er diverse stunts uitgevoerd. We kunnen van start en zijn heel blij dat we weer in business zijn! Op deze geweldige locatie kunnen we weer de kinderfeestjes, schoolreisjes en personeelsfeesten aanbieden. Ik heb volop vertrouwen in deze mooie samenwerking met Sportbedrijf Raalte.’

Breed aanbod aan kinderfeestjes
Na de zomervakantie komt Sportbedrijf Raalte naast de mogelijkheid voor stuntfeestjes met een breder aanbod aan kinderfeestjes. Op dit moment zijn er in het zwembad al kinderfeestjes mogelijk, waaronder o.a. discofeestjes en het populaire zeemeerminfeestje. Zowel in de sporthallen als in de zwembaden breidt het Sportbedrijf het aanbod uit. Zowel in eigen beheer als in de toekomst met meer externe samenwerkingspartners. Directeur Henry Bronkhorst: ‘Sportcentrum Tijenraan heeft met diverse sporthallen, zwembaden en een vergadercentrum veel potentie als het gaat om feestjes en evenementen. Ook ons beachveld op het dak biedt vanaf volgend jaar nieuwe mogelijkheden. De samenwerking met Stuntcamp is een heel mooi voorbeeld van hoe wij onze accommodatie ook kunnen inzetten voor sportief plezier. Ouders, kinderen en uiteraard ook bedrijven kunnen altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken en zijn van harte welkom voor een rondleiding’.

Terug