KNZB Zomertour komt op 12 augustus naar Zwembad de Tippe

27 juli 2020

Zin in een dag vol met leuke, sportieve en spannende (water)activiteiten? Zet dan 12 augustus in je agenda! Dan komt de KNZB Zomertour naar Zwembad de Tippe in Heino.

Samen met de KNZB organiseren we de hele dag gratis clinics en activiteiten in en om het water voor jong en oud. Ook kun je die dag aquasporten van Zwembad Tijenraan en Hera'11 uitproberen.

Topclinics

Met onder andere X-diving, Beachwaterpolo, Beachsoccer, Zeemeerminzwemmen, diverse aquasporten en een Topclinic Synchroonzwemmen van Noortje en Bregje de Brouwer. Lid van Team NL en in voorbereiding op Olympische spelen Tokio 2021.

Programma en aanmelden

Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is verplicht. Bekijk het programma en schrijf je in!

Over de zomertour

Tijdens de zomervakantie reist de Zomertour met een team van sportpromotors, trainers en topsporters van de KNZB en Beachsoccer Nederland door de provincie Overijssel langs 25 zwembaden, campings en vakantieparken. Zij bieden diverse sportactiviteiten aan voor inwoners, campinggasten en andere geïnteresseerden.

Regulier programma de Tippe

Vanwege de zomertour is zwembad de Tippe op woensdag 12 augsutus tussen 10.00 en 18.00 uur gesloten voor zwemmers die niet meedoen aan het programma. Van 07.00 tot 10.00 en van 18.00 tot 20.00 uur kunnen zwemmers wel reserveren om banen te zwemmen volgens het reguliere programma van dit seizoen.

 

Onze huisfotograaf (herkenbaar in kleding Sportbedrijf Raalte) kan bij deze activiteiten opnames maken in de vorm van foto's en video's om te gebruiken voor communicatie-uitingen. Wil je niet in beeld, dan kun je dit aangeven bij de fotograaf.

 

 

Terug