Wijzigingen rooster Zwembad Tijenraan per 31 augustus

19 augustus 2020

Vanaf 31 augustus hanteren wij weer het 'oude' rooster van voor de coronaperiode en hoef je niet meer vooraf te reserveren. Lees hier wat dit betekent voor jouw bezoek aan zwembad Tijenraan.

Sportcafé geopend!
  • Sportcafé Tijenraan is weer open sinds 9 augustus. Kom weer gezellig genieten van een hapje/drankje voor of na het sporten!
Vanaf maandag 31 augustus
  • Reserveren is niet meer nodig. Dit geldt voor zowel banenzwemmen als aquasporten. Alle banenzwemmers en aquasporters kunnen weer op de oude tijden van voor de coronaperiode komen zwemmen. 
  • (Bijna) alle groepslessen beginnen weer. Wat fijn dat we ook weer de groepen Babypeuterzwemmen, Hydrotherapie en Hart in Beweging kunnen verwelkomen! Helaas kunnen we de volwassenzwemles op donderdag en zaterdag nog niet aanbieden. Hierbij ontkomen we niet aan fysiek contact in het water en kunnen we de 1,5 meter maatregel niet hanteren.
  • Routing en sanitair. Belangrijk: je komt nog steeds in badkleding naar het zwembad. De cabines worden vooraf aan het zwemmen nog niet gebruikt. De routing geldt nog steeds via de beautyruimte naar de douches, naar het bad, douchen en zwemmen. De lockers worden ook nog niet gebruikt. Graag bevestigen we hierbij nogmaals dat je weer gebruik kunt maken van de douches (vooraf verplicht) en toiletten.
  • Automatisch incasso, meerbadenkaarten en jaarabonnementen. De incasso’s starten we weer op.  De meerbadenkaarten, de jaarabonnementen, de kaarten van Hart in Beweging, Hydrotherapie en Zwangerschapszwemmen verlengen we voor de periode die we gesloten waren. Iedereen die een abonnement of een meerbadenkaart heeft wordt automatisch geregistreerd.
  • Los kaartje recreatief zwemmen. Wil je recreatief komen zwemmen? Dan kun je bij de receptie een los kaartje kopen. Betaling bij de receptie kan alleen met pin. Kinderen die naar de kindermiddag (woensdag) of naar discozwemmen (zaterdag) komen, mogen wel contant betalen. 
  • Recreatief zwemmen op woensdagmiddag. Hiervoor kun je je kaartje via de website kopen. Aan de kassa mag ook. Let op! Kaartjes voor School van de Week kunnen alleen aan de kassa gekocht worden.
  • Recreatief zwemmen op zondag. Op zondag kunnen ouders met kinderen weer recreatief komen zwemmen. De bodems van instructiebad en therapiebad staan weer op de normale ondiepe stand. Volwassenen moeten nog wel steeds 1,5 afstand houden.
  • Gebruik Whirlpool. Voorlopig kun je nog geen gebruik worden gemaakt van de Whirlpool.
  • Zonnebank. De zonnebank is weer beschikbaar.
Openingstijden en groepslessen vanaf 31 augustus 2020
Hygiënemaatregelen

Zoals je van ons gewend bent nemen wij een goede hygiëne uiterst serieus. We ventileren met verse buitenlucht en de waterkwaliteit is afgestemd op de laatste voorschriften. Je kunt gebruik maken van desinfectiepompjes en daarnaast zorgen we voor extra schoonmaakrondes, langs o.a. deurklinken en toiletten.

Piekmomenten? Vraag onze collega’s om advies

Op bepaalde momenten kan het wat drukker zijn (met name avonden). Wil je graag zwemmen op wat rustigere tijden? Onze collega’s van de receptie adviseren je graag over het zwemmoment dat voor jou het beste past.

Terug