Buitenzwembad De Tippe open vanaf 7 maart

25 februari 2021

Sportbedrijf Raalte opent buitenzwembad De Tippe zondag 7 maart voor banenzwemmen.

In een tijd waarin van alle kanten wordt gestimuleerd om fysiek en mentaal in vorm blijven en om onze weerstand op peil te houden of liever nog te verbeteren, is verwarmd buitenzwemmen de ultieme uitkomst. Je doet het individueel, bent buiten, kunt goed afstand houden en kunt tegelijkertijd je fysieke en mentale gezondheid bevorderen. De Tippe gaat iedere dag open. Kaarten à 5 euro kunnen alleen vooraf online gereserveerd worden. Na afloop krijgen de zwemmers een koffie of thee ‘to go’ mee om op te warmen.

Zwemmen in de buitenlucht

Sportbedrijf Raalte en de Vrienden van De Tippe hebben de afgelopen weken alles op alles gezet om het buitenzwembad eerder te openen. Normaliter gaat De Tippe eind april tot en met augustus open. Zwemmers van 13 jaar en ouder zijn van harte welkom om banen te zwemmen in het wedstrijdbad. Het water is verwarmd tot een richttemperatuur van 22 graden Celsius. Bij nachtvorst kan het bad ’s ochtends net onder die temperatuur zijn.

Reserveren en omkleden

Reserveren is verplicht en kan maximaal 1 week van te voren via www.sportbedrijfraalte.nl Om te voldoen aan de coronamaatregelen is er plek voor een maximaal 15 zwemmers per uur. De openingstijden zijn maandag van 13 tot 17 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 8 tot 12 uur en 13 tot 17 uur en op zaterdag en zondag van 9 tot 12 uur. Omkleden kan onder partytenten in de buitenlucht en het is handig om zwemkleding alvast onder de kleding aan te hebben bij aankomst. Kijk voor meer informatie op www.sportbedrijfraalte.nl/zwembad-de-tippe.

 

Terug