Nieuw! Bootcamp, Power en Steps & Moves bij Sportcentrum Tijenraan

15 maart 2021

Het is altijd belangrijk om in beweging te blijven. Daarom organiseert Sportbedrijf Raalte vanaf 18 maart ‘Buitensporten’. Op een veilige manier in de buitenlucht sporten door mee te doen aan Bootcamp, Power of Steps & Moves op het buitenterrein van Sportcentrum Tijenraan.

Onder leiding van instructeurs werk je individueel aan je conditie en kracht. Buitensporten start donderdag 18 maart en wordt aangeboden op maandag tot en met vrijdag. Deelname kost 5 euro per perspoon. Reserveren is verplicht en kan via www.sportbedrijfraalte.nl Bij minimaal 4 inschrijvingen (24 uur van te voren) gaat de buitensport door.

Veilig sporten
Buiten sporten kan, mag en is coronaproof zolang je het maar individueel doet. De instructeurs zorgen ervoor dat je de oefeningen in circuitvorm kunt uitvoeren. Je kunt kiezen uit Bootcamp, Power of Steps & Moves.

  • Bij Bootcamp doe je een duurtraining, een intervaltraining en spierversterkende oefeningen. De nadruk ligt daarbij op de grote spiergroepen (armen, benen en romp).
  • Power is een buitenvariant van aquapower. Je doet oefeningen van 20 of 45 seconden met telkens 10 of 15 seconde rust ertussen. Na elk blokje van 8 of 6 oefeningen heb je een korte pauze. Je voert de oefeningen uit met en zonder materialen en je gaat alle spieren langs van het lichaam.
  • Bij Steps & Moves ga je lekker op muziek bewegen in de buitenlucht. In circuitvorm en met verschillende lesmaterialen voer je verschillende steps en moves oefeningen uit.

Alle drie de buitensporten zorgen ervoor dat je goed aan het werk gaat met je conditie en/of kracht en met een voldaan gevoel weer naar huis gaat. Wanneer zien wij jou? Bekijk hier de lestijden en reserveer je plekje!

Terug