De Tippe vanaf 25 april open voor zomerseizoen

22 april 2021

Kom op woensdag 5 en 12 mei naar de sportieve wateractiviteiten voor de jeugd!

Buitenzwembad De Tippe in Heino start zondag 25 april met het zomerseizoen. Door de landelijke beperkingen is in eerste instantie alleen banenzwemmen in het wedstrijdbad mogelijk voor iedereen van 13 jaar en ouder. Wij hopen dat bij stap 2 van het landelijke heropeningsplan ook recreatief zwemmen mogelijk is en is hierover in overleg met de gemeente Raalte. Voor de jeugd organiseren we  op 5 en 12 mei sportieve wateractiviteiten. Het zomerseizoen in De Tippe duurt tot en met 29 augustus.

Bewegen is belangrijk
In een tijd waarin van alle kanten wordt gestimuleerd om fysiek en mentaal in vorm blijven en om onze weerstand op peil te houden of liever nog te verbeteren, is verwarmd buitenzwemmen de ultieme uitkomst. Je doet het individueel, bent buiten, kunt goed afstand houden en kunt tegelijkertijd je fysieke en mentale gezondheid bevorderen. 

Winnaars gratis abonnementen
Iedereen die in de voorverkoopperiode een abonnement voor De Tippe heeft aangevraagd, maakte kans op een gratis abonnement te winnen. Onder alle aanvragen hebben Sportbedrijf Raalte en Vrienden van de Tippe een gratis gezins- en een persoonsabonnement verloot en de winnaars worden 25 april in het zonnetje gezet.

Reserveren en omkleden
Reserveren voor banenzwemmen is verplicht en kan maximaal 1 week van te voren. Om te voldoen aan de coronamaatregelen is er plek voor een maximaal 15 zwemmers per uur. Omkleden kan onder partytenten in de buitenlucht en het is handig om zwemkleding alvast onder de kleding aan te hebben bij aankomst. Douchen is niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.zwembaddetippe.nl

Sportieve wateractiviteiten voor de jeugd op 5 en 12 mei
Wij willen graag sportieve wateractiviteiten voor de jeugd organiseren in de meivakantie. Er wordt momenteel gewerkt aan een leuk, divers en coronaproof programma voor 5 en 12 mei. Meer info volgt z.s.m.!

Terug