Sportstudio Raalte start vestiging in Sportcentrum Tijenraan

14 mei 2021

Vanaf 1 september start Sportstudio Raalte een vestiging in Sportcentrum Tijenraan. Joost te Wierik (eigenaar Sportstudio Raalte) en Henry Bronkhorst (directeur Sportbedrijf Raalte) hebben daartoe vandaag een overeenkomst ondertekend. Beide zien hierbij mooie kansen om samen meer inwoners van Raalte en omgeving sportief in beweging te krijgen en houden.

Met Sportstudio Raalte start Te Wierik een nieuw bedrijf naast zijn sportschool in Deventer. Te Wierik is geen onbekende voor Raalte. In het verleden heeft hij Lifestyle Centre Raalte mede opgericht. Sportstudio Raalte richt zich op een gevarieerd sportaanbod, waarbij de focus ligt op personal training en sportlessen met kleine groepen, de zogenaamde ‘small group’ trainingen. Op 6 september gaat Te Wierik met zijn team van start: “Sportcentrum Tijenraan is een prachtige centrale locatie waar sport, gezondheid en sportbeleving samenkomt. Met alle faciliteiten zie ik naast binnensporten ook veel kansen voor buitenfitness. Ik ben erg enthousiast hier met Sportstudio Raalte mensen energie te geven om te komen sporten en bewegen.”

Directeur Henry Bronkhorst: “Als Sportbedrijf zijn wij erg blij met de komst van Sportstudio Raalte naar ons sportcentrum. Met onze ambitie om iedereen van 0 tot 100 jaar in beweging brengen kijken we uit naar een verdere uitbouw van de samenwerking met o.a. alle huurders van ons gezondheidscentrum en verenigingen. Daarbij gaan we ons ook meer richten op nieuwe doelgroepen, zoals bijvoorbeeld bedrijven.”

Partners van het gezondheidscentrum
Het gezondheidscentrum van Sportcentrum Raalte bestaat uit vier behandelkamers en een fitnessruimte. Naast Sportstudio Raalte vind je hier Diëtistenpraktijk Salus, Fysiotherapie Kracht, Fysiotherapie Salland, Innofeet (podotherapie), Mind-Sense-Go (leefstijlcoaching) en Praktijk Visscher.

Meer informatie over Sportstudio Raalte: www.sportstudioraalte.nl

Terug