Vul de Sport en Gezond peiling in!

10 juni 2021

Wat wil jij met sport, bewegen en gezondheid in jouw dorp? Vul de vragenlijst in en maak kans op leuke prijzen!

De Sportief en Gezond peiling is een online vragenlijst waarin alle inwoners van de gemeente Raalte kunnen aangeven wat hun wensen en behoeften zijn op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Daarom vragen de gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte aan alle inwoners van Heeten, Nieuw Heeten, Laag Zuthem, Luttenberg, Heino, Lierderholthuis, Mariënheem, Broekland en Raalte om mee te doen. Onder alle deelnemers worden leuke prijzen verloot. Tot 10 juli kun je de vragenlijst invullen.   

Roalter Sportakkoord voor een Sportief en Gezond leven
Meer inzicht in de wensen en behoeften als het gaat om sport, bewegen en gezondheid in de dorpen; daarom voert GGD IJsseland in opdracht van het Roalter Sportakkoord dit onderzoek uit. Het is daarom belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners (van jong tot oud) de vragenlijst invullen. Wethouder Dennis Melenhorst: “Sporten en bewegen is erg belangrijk voor al onze inwoners. Om erachter te komen wat hun wensen zijn en waar hun behoeftes liggen, vragen we iedereen om de vragenlijst in te vullen.”

Deelname
Vul snel de vragenlijst in. De vragen gaan over het sport- en beweegaanbod in de dorpen, wat je veranderd zou willen zien, maar ook wat de invloed van corona is op je sport- en beweeggedrag en leefstijl. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer tien minuten en is anoniem. Als je meedoet, maak je kans op leuke prijzen: een hoofdprijs namens Sportstudio Raalte, twee ROV-cadeaubonnen à 50 euro en 15 prijzen namens Zwembad De Tippe en Zwembad en Sportcafé Tijenraan.

Resultaten
De resultaten van het onderzoek zijn belangrijk voor de gemeente, GGD IJsselland, sport- en beweegaanbieders en organisaties die zich richten op de gezondheid en het welzijn van mensen. Met de resultaten kunnen de gemeente en organisaties hun werkzaamheden beter afstemmen op de situatie in de gemeente Raalte. De uitkomsten van het onderzoek worden na de zomer bekend gemaakt.

Terug