NIEUW: Eén zwemlespakket voor diploma AB én C

26 augustus 2021

Wij gaan voor het hoogste niveau zwemveiligheid en bieden vanaf 1 september één zwemlespakket voor diploma AB én C aan.

Goed leren zwemmen is van levensbelang. Vanaf 1 september hebben wij een vernieuwd zwemlesaanbod. Met één zwemlespakket voor diploma AB én C hebben onze zwemonderwijzers één helder doel voor ogen: alle kinderen in Raalte en omstreken opleiden tot het hoogste niveau voor zwemveiligheid: de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Misschien heb je het in je vakantie ook gemerkt. Er zijn steeds meer zwembaden met grote attracties en kinderen zwemmen vaker in recreatieplassen en meren zonder toezicht. Hiervoor zijn Zwemdiploma A en B een goede basis, maar alleen met het Zwemdiploma C op zak beheers je voldoende vaardigheden om in een zwembad met attracties en in open water jezelf te kunnen redden in onverwachte situaties.  De Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) en het ministerie van VWS adviseren nadrukkelijk het complete Zwem-ABC te behalen, waarbij er geen keus meer is voor AB of C. Het veranderende zwemgedrag en het advies van de NRZ zijn redenen voor ons om het zwemlesaanbod aan te passen.

We gaan dus voor één Zwem-ABC, voor een vaste prijs (geen bijkomende kosten), waarbij we ieder diploma blijven vieren! En wist je dat ouders bij Tijenraan meezwemmen met diplomazwemmen? Superleuk om deze mijlpaal samen te vieren.

Meer weten? Check Zwem-ABC bij Tijenraan!

 

Terug