Zwemmen met Parkinson succesvol van start

31 maart 2022

Vanwege succes op de introductiebijeenkomst van zwemmen met Parkinson en Parkinsonisme op dinsdag 22 maart, is het aanbod van deze groepsles uitgebreid naar twee verschillende tijdstippen.

Onder begeleiding van een deskundige zweminstructeur doet u met deze groepsles spierversterkende en ontspannende oefeningen in warm (stadiep) water. Zwemervaring is niet noodzakelijk; onze bedoeling is dat u het prettig en fijn vindt om in het water te zijn. Begeleiders zijn van harte welkom om ook het water in te gaan, dit is geen vereiste. Na afloop staat in het Sportcafé een lekker kopje koffie/thee klaar en gaan we gezellig napraten over de ervaringen in en rond het water.

Elke dinsdagochtend- en avond

Deze groepsles duurt 45 minuten en vindt iedere dinsdag plaats in het warme therapiebad (33 graden). De lessen worden aangeboden op twee verschillende tijdstippen, in de ochtend van 11.10 - 11.55 uur en in de avond van 19.50 - 20.30 uur.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over wat u kunt verwachten en hoe u zich eventueel kunt aanmelden voor een proefles.

Meer informatie

Terug