NOC&NSF Nationale Sportweek

14 september 2022

Doe mee aan de Nationale Sportweek 2022! Zet de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 t/m 25 september alvast in je agenda. In heel Nederland organiseren gemeenten, sportbedrijven en sportclubs activiteiten om (nieuwe) sporters op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen.

Welke sport past bij jou?

Doe de check en wie weet sport je binnenkort bij een van de verenigingen in onze gemeente! Bekijk hieronder de Sportwijzer met het sport en beweegaanbod in de gemeente Raalte. 

Wil je graag in beweging komen maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan gratis contact op met onze buurtsportcoaches voor bijvoorbeeld een sportadviesgesprek.

Ga naar de Sportwijzer

Interessante online workshops tijdens Nationale Sportweek

Wil jouw sportclub of sportorganisatie zich ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van verduurzaming, vrijwilligersmanagement of sociale veiligheid? Dan nodigt NOC*NSF je graag uit voor de online workshops tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek 2022. De gratis workshops vinden plaats van maandag 19 september t/m donderdag 22 september.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefeningen ga je samen met andere clubs en organisaties aan de slag met een bepaald thema. Na je deelname kun je de inzichten meteen in de praktijk brengen!

Download hieronder het volledige workshopaanbod en lees wat je tijdens de bijeenkomst kunt verwachten. 

Bekijk de workshops

Organiseer sportactiviteiten

Heb je leuke ideeën voor een speciale sportactiviteit of clinic voor jong en/of oud bij jouw sportvereniging, in de buurt of op school? Laat het weten via de socials en voer ze uit tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek!

#NSW2022 #NationaleSportweek #sportbedrijfraalte 

 

 

Terug