Sport Actief Raalte van start!

15 februari 2017

Woensdag 15 februari is Sport Actief Raalte van start gegaan op de Zonnehof in Raalte, school voor special onderwijs. Voor de leerlingen gaan RGV Kwiek en de Zonnehof een wekelijks sport- en spelprogramma aanbieden. Doel daarvan is het vergroten van het beweegplezier en kennismaking met sport binnen een veilige sportomgeving voor kinderen uit het speciaal onderwijs.

RGV Kwiek neemt de organisatie van het sportonderdeel op zich en de Zonnehof zorgt voor een gezonde lunch én de locatie. Een geweldige samenwerking die wordt ondersteund door 6 CALO Windesheim studenten.

De aftrap van dit nieuwe aanbod werd gedaan door wethouder Gosse Hiemstra, directeur Kees van Tilburg van de Zonnehof en voorzitter Ruud Marsman van RGV Kwiek. Aanwezig bij de opening waren daarnaast vertegenwoordigers van de andere verengingen met een aanbod op het gebied van aangepast sporten in Raalte: Rohda Raalte, Sv Raalte en SaVAS Raalte/Hera11. Samen zorgen zij voor een veilig sport- en beweegklimaat voor mensen met een beperking binnen het programma Iedereen Actief Ontdek en doe mee.

Meer weten over sporten met een beperking?

Meer informatie over Sport Actief Raalte vind je op www.rgvkwiekraalte.nl. Meer weten over de mogelijkheden voor het sporten met een beperking? Lees dan verder op onze website

Sport Actief Raalte

Sport Actief Raalte (2)

Sport Actief Raalte (1)

Sport Actief Raalte (3)

Terug