Spelen en bewegen festijn Heino groot succes!

26 mei 2017

Op Hemelvaartsmiddag (donderdag 25 mei) was er in sporthal Hoogerheyne een groot festijn voor de basisschoolkinderen uit Heino en omgeving. Omdat de sporthal dit jaar 40 jaar bestaat, werd dit evenement voor de kinderen iets georganiseerd.

De kinderen deden in twee groepen mee aan maar liefst 40 verschillende sporten en spelletjes. Zo stond er een luchtkussen van ROJO, de tumblingbaan van Hevo gym, maar ook konden de kinderen voetballen, klimmen, springen, dansen, duikelen en aan nog veel meer activiteiten deelnemen.

In totaal kwamen er, ondanks het mooie weer, 75 kinderen spelen en bewegen in de sporthal. Tussendoor mochten ze wat lekkers te drinken en te eten halen bij Ben en Diny van het sportcafé in de sporthal. Het was vooral een hele gezellige, sportieve en leuke middag. Bij de onderbouw kwam clown Knapie ook langs om mooie ballonkunstwerken te maken!  De kinderen konden heerlijk zelf hun gang gaan, ouders bleven kijken of deden soms ook even mee. De organisatie lag in handen van juf Ingrid Bijker, combinatiefunctionaris sport bij Sportbedrijf Raalte in goede samenwerking met de verenigingen uit Heino en diverse organisaties. De samenwerking heeft het festijn een geslaagde middag gemaakt! 

Bekijk de foto's op de Facebookpagina van Sportbedrijf Raalte. 

Spelen en bewegen festijn Heino

Terug