Meedoen aan Jeu de boules? 

Wilt u graag gezelligheid en laagdrempelig bewegen? Dat kan! De buurtsportcoaches van Sportbedrijf Raalte organiseren samen met studenten van Landstede jeu de boules in Raalte. U kunt gratis deelnemen. 

Gratis instuiven in uw buurt:

- Wijkcentrum De Buut (bij Swaenewoerd) iedere maandag 10.30 uur. Zonder begeleiding van studenten van Landstede.
- Wijkcentrum De Noaber (bij Schuilenburg) iedere maandag 10.30 uur en 14.30 uur. Zonder begeleiding van studenten van Landstede.
- Wijkcentrum Centraal Hart (Hartkamp): de jeu de boules sets kunnen geleend worden en de baan mag gebruikt worden. Op deze locatie zijn geen vaste uren jeu de boules groepen.

Tip! Wilt u op een ander moment jeu de boulen? Voor bovenstaande locaties geldt: de jeu de boules sets kunnen altijd geleend worden en de baan mag gebruikt worden.

 

 

Voor iedereen in beweging

Bent u benieuwd waar u allemaal in de gemeente Raalte kunt sporten en bewegen? Wij hebben het complete beweegaanbod, op alle niveaus in Raalte in beeld en kunnen u ook naar de juiste plek doorverwijzen! Daarbij werken we nauw samen met lokale partijen, zoals sportverenigingen, onderwijs, welzijnsorganisaties en de wijkcentra. 

Aanmelden bij uw buurtsportcoaches

Wilt u zich opgeven voor jeu de boules? Of (meer) bewegen, een beweegactiviteit organiseren of vrijwilligerswerk doen om anderen meer te laten bewegen? Neem contact met ons op!

Meld u aan via onze buurtsportcoaches Tom en Wilma:

Tom Bloo:Wilma Mars:
06-2350826106-86892946
tom.bloo@sportbedrijfraalte.nlwilma.mars@sportbedrijfraalte.nl