Duurzame sportinfrastructuur binnen het Roalter Sportakkoord

Om met zijn allen een leven lang te kunnen sporten en bewegen, is een functionele, goede en duurzame sportinfrastructuur nodig. Hoe dat een plek krijgt in het Roalter Sportakkoord, lees je op deze pagina.

Duurzaamheid

Sporten in een schone en veilige omgeving is een voorwaarde om maximaal te kunnen genieten en presteren. Verenigingen zijn zich daarvan bewust en bereid daaraan een bijdrage te leveren. SV Raalte en VV Heino zijn al jarenlang bezig hun verenigingen te verduurzamen. Wij spraken met voorzitters Rene van Dijk (SV Raalte) en Arjen Stegeman (VV Heino). Lees het artikel.

Outdoor

Wat is er nou lekkerder dan sporten in de openlucht? Naast georganiseerde sport telt Nederland maar liefst 8,2 miljoen ongeorganiseerde sporters: wandelaars, hardlopers, fietsers. Wij spraken met BMX’er Mitchel Schotman en hardloper Niek Boom over het belang van buiten sporten. Bekijk het filmpje.

 

Doe mee met het Roalter Sportakkoord!

Het Roalter Sportakkoord is van iedereen in de gemeente Raalte! Heb jij een idee of wens op het thema duurzame sportinfrastructuur? Laat je dan horen en stuur een e-mail naar verenigingen@sportbedrijfraalte.nl. Een van onze sportconsulenten neem dan contact met je op om jouw ideeën te bespreken.