Positieve sportcultuur binnen het Roalter Sportakkoord

Sporten moet leuk zijn, veilig, eerlijk en zorgeloos. Daar zorgen we met elkaar voor. Plezier in sport is het fundament voor een leven lang sporten. Hoe dat een plek krijgt binnen het Roalter Sportakkoord, lees je op deze pagina. 

Fair Play prijs schoolsport

Ieder jaar stelt Sportbedrijf Raalte bij gemeentelijke schoolsporttoernooien (volleybal, handbal en voetbal) de Fair Play prijs beschikbaar ter promotie van sportiviteit en respect. Tijdens de wedstrijden beoordelen scheidsrechters het sportieve gedrag van de teams op verschillende onderdelen zoals op tijd komen, respectvol gedrag, houden aan regels en taalgebruik.

Tijdens het laatst georganiseerde schoolsporttoernooi ging de bokaal mee naar Heeten: de leerlingen van de Bernadetteschool wonnen de Fair Play prijs tijdens het schoolhandbaltoernooi in Sportcentrum Tijenraan. 

Doe mee met het Roalter Sportakkoord!

Het Roalter Sportakkoord is van iedereen in de gemeente Raalte! Heb jij een idee of wens op het thema positieve sportcultuur? Laat je dan horen en stuur een e-mail naar verenigingen@sportbedrijfraalte.nl. Een van onze sportconsulenten neem dan contact met je op om jouw ideeën te bespreken.