Vitale sport- en beweegaanbieders binnen het Roalter Sportakkoord

We willen aanbieders van sport en bewegen toekomstbestendig maken zodat sport en bewegen voor iedereen toegankelijk en bereikbaar blijft. Hoe dat een plek krijgt binnen het Roalter Sportakkoord, lees je op deze pagina. 

De sportclub als verbindende factor

Sportclubs spelen een belangrijke rol als ontmoetingsplek, ze zijn vaak het kloppende hart van de gemeenschap. Wij spraken met Jos Elshof, voorzitter van SV Broekland, over het belang van Sportclubs als verbindende factor in onze gemeente. Meer weten? Lees dan hier het hele artikel.

Sport, een essentieel onderdeel

Sporten is een essentieel onderdeel van ons bestaan. Het maakt niet uit op welk tijdstip of op welke plek je gaat sporten. Er moet voor elke Nederlander altijd gelegenheid zijn om te bewegen. Iemand die dit als geen ander begrijpt is Edwin Ophof, eigenaar van Vital Centre in Raalte.

 

Doe mee met het Roalter Sportakkoord!

Het Roalter Sportakkoord is van iedereen in de gemeente Raalte! Heb jij een idee of wens op het thema vitale sport- en beweegaanbieders? Laat je dan horen en stuur een e-mail naar verenigingen@sportbedrijfraalte.nl. Een van onze sportconsulenten neem dan contact met je op om jouw ideeën te bespreken.