Maak kennis met sport & cultuur

Gedurende het seizoen 2017-2018 kunnen sport- en cultuurorganisatie kennismakingsactiviteiten aanbieden aan alle 50-plussers in Raalte-dorp. Op de Samen Actief dag op 15 september 2017 delen wij een Samen Actief kaart (jaarkaart) uit, waarop alle activiteiten voor het hele seizoen opgenomen staan (aanleveren vóór 1 juli 2017). Dat jaaroverzicht is slechts een vooraankondiging: maandelijks verspreiden wij ook flyers met daarop meer informatie over de activiteit, de organisatie, de exacte data en tijden, locatie en eventuele kosten. 

Wil je dat wij het aanbod van jouw organisatie ook opnemen op het jaaroverzicht en de maandflyers? Vul dan onderstaand formulier in! 

LET OP: wil je zeker zijn dat jouw aanbod opgenomen wordt in de Samen Actief jaarkaart, vul dan uiterlijk 1 juli 2017 onderstaand formulier in. Alle informatie voor de maandflyer moet uiterlijk twee maanden voor de activiteit plaatsvindt bij ons binnen zijn. Dus heb je een activiteit in februari 2018, dan moet deze vóór 1 december 2017 aangeleverd zijn.

Voor activiteiten die na 1 juli 2017 worden aangeleverd kan niet gegarandeerd worden dat zij op het jaaroverzicht opgenomen worden, dat op de Samen Actief dag wordt uitgedeeld. 

Aanmeldformulier kennismakingsaanbod

Wil je meerdere activiteiten aanbieden? Vul dan voor elke activiteit apart een formulier in, of stuur een uitgebreid overzicht met een overzicht van alle activiteiten (inclusief een nauwkeurige omschrijving) voor het seizoen 2017-2018 in een Word of PDF bestand mee als bijlage. 

Meerdere kennismakingsactiviteiten in 2017-2018?