Nieuw bij

sportcentrum

Tijenraan!

Fitness &
Power fitness

Kom ook meedoen!

De lessen starten op 1 oktober

Power fitness
maandag van 9.30 tot 10.30 uur | woensdag van 10.45 tot 11.45 uur

Fitness
maandag van 8.15 tot 9.15 uur | donderdag van 9.30 tot 10.30 uur

Fitness en Power fitness

Deze groepslessen zijn gericht op het verbeteren van je conditie (cardiotraining) en het versterken van je spieren (krachttraining). De fitnessruimte is ingericht met verschillende toestellen en materialen voor een afwisselende training. Bij beide trainingen kun je rekenen op persoonlijke begeleiding door een ervaren instructeur. 

FitnessPower fitness
Geschikt voor mensen die fitter willen worden, weinig/geen ervaring hebben met fitness, oudere sporters of mensen die blessuregevoelig zijn of overgewicht hebben.Vooral geschikt voor gevorderden, ervaren/sportieve mensen die kracht willen ontwikkelen en op een hoge intensiteit willen trainen.
Het accent ligt op het goed uitvoeren en aanleren van oefeningen. Zo'n 6-8 weken worden soortgelijke oefeningen aangeboden. Daarna volgt een nieuwe oefeningen. Dit is een veilige manier van bewegen voor ontwikkeling van coördinatie en kracht. Na verloop van tijd wordt de intensiteit opgevoerd.Gevarieerde training waarbij cardio en kracht oefeningen elkaar in hoog tempo afwisselen. Er wordt meer gebruik gemaakt van bodyweight oefeningen zoals pull ups, push ups, planking en stairclimbers. Een gevarieerde training met iedere week een andere impuls voor je lijf.
Lekker bewegen en met een goed gevoel naar huis gaan.Lekker fanatiek en volledig leeggetraind naar huis gaan.

 

Gratis proefles

Ben je benieuwd of fitness iets voor jou is? Dan nodigen wij je uit voor een gratis proefles. Je kunt je opgeven via info@sportbedrijfraalte.nl.

Kun je niet op bovengenoemde dagen/tijden maar heb je wel interesse? Laat ons dan weten welke dag/tijd jouw voorkeur heeft. Bij voldoende belangstelling kunnen wij ons lesaanbod wellicht uitbreiden.

Tarieven

Om mee te doen met de fitness lessen sluit je een abonnement af. Er zijn verschillende mogelijkheden, al dan niet in combinatie met aquasporten. Dus als je het leuk vindt om een groepsles in de fitnessruimte af te wisselen met een groepsles in het water, dan is dit echt iets voor jou.

Weet je het na de proefles nog niet zeker? Koop dan eerst een probeerkaart. Dan kun je voor € 22,00 nog 4 keer een les naar keuze volgen.

AbonnementsvormTarief per maand
1 x per week fitness of power fitness€ 22,50
1 x per week fitness of power fitness én 1 x per week banen zwemmen€ 27,50
2 x per week (2 x fitness of 1 x fitness en 1 x aquasport) én onbeperkt banen zwemmen€ 35,00
Onbeperkt (fitness, aquasporten en banen zwemmen)€ 50,00
Inschrijfkosten (éénmalig)€ 22,50
Polsband (éénmalig, alleen nodig voor toegang tot het zwembad)€ 7,50