Testpagina FAQ

Hieronder vind je de weergave van de vragen, wanneer deze in de nieuwe FAQ module worden ingevoerd.

Testpagina

De informatie die je in het 'gewone' tekstblok in het CMS invoert, komt boven de FAQ's te staan. Dit kan algemene informatie over een dienst vanuit het Sportbedrijf zijn, of een korte toelichting op de FAQ's. Dit laatste kan ook ingevoerd worden in de FAQ module en verschijnt dan onder de koptekst (zie hieronder). 

Coronavirus en heropening zwembad

veelgestelde vragen rondom het coronavirus

Alle zwemlesgroepen zijn weer van start gegaan. Daarnaast kun je banen zwemmen en meedoen aan groepslessen (behalve babypeuterzwemmen, hart in beweging en hydrotherapie). Vanaf 17 juni wordt er op de woensdagmiddag recreatief zwemmen aangeboden voor de jeugd t/m 12 jaar. Ouders zijn welkom aan de kant maar mogen niet meezwemmen i.v.m. de anderhalve meter-maatregel. Let op: Voor alle activiteiten geldt dat je vooraf moet reserveren, ook als je een abonnement of meerbadenkaart hebt.

Er is in verband met de anderhalve meter-regel beperkte ruimte in de baden. Daarom is het noodzakelijk vooraf te reserveren. Dit geldt voor alle doelgroepen, met uitzondering van de zwemlessen.

Bekijk de openingstijden en reserveringsmogelijkheden op deze pagina op de website.

Ja, er wordt gewerkt met losse kaartjes van 4,50 euro voor recreatief zwemmen, 6 euro voor groepslessen. Abonnementen en meerbadenkaarten worden weer van kracht bij de normale programmering. Voor mensen die Zwembad Tijenraan een warm hart toedragen in deze lastige tijd is er de mogelijkheid een donatiekaart van 20 euro aan te schaffen. Bij iedere reservering kun je kiezen tussen het reguliere tarief of het donatietarief. Bekijk de reserveringsmogelijkheden.

Volg de aanwijzingen op die in het gebouw kenbaar zijn gemaakt. Lees voorafgaand aan je bezoek de richtlijnen op onze website

Inhalen is niet toegestaan. Het zwembad wordt opgedeeld in 3 vakken (normaal, sneller, snelst),  waardoor je kunt zwemmen in de baan die het beste bij jou past. Je zwemt in de ene baan heen en in de andere baan terug, waardoor je elkaar niet hoeft te passeren.

Er is meer ruimte tussen de verschillende activiteiten nodig om te voorkomen dat teveel bezoekers elkaar tegenkomen. Daarom hebben wij het rooster voor groepslessen en banenzwemmen aangepast.

 • Baby-peuterzwemmen, Hart in Beweging en Hydrotherapie. Deze groepslessen kunnen we helaas nog niet aanbieden omdat de deelnemers tot een risicogroep behoren en/of de anderhalve meter-maatregelen niet gehandhaafd kunnen worden. De deelnemers van Hart-in-Beweging en Hydrotherapie kunnen uiteraard wel komen zwemmen in het therapiebad tijdens de banen-zwemuren.
 • Zwemles voor volwassen
 • Schoolzwemmen
 • Wedstrijdbad: beperkte capaciteit i.v.m. anderhalve meter-regel, reserveren is noodzakelijk
 • Therapiebad: beperkte capaciteit i.v.m. anderhalve meter-regel, reserveren is noodzakelijk
 • Instructiebad: beperkte capaciteit i.v.m. anderhalve meter-regel, reserveren is noodzakelijk
 • Kleedkamers
 • Glijbaan: vanaf 17 juni geopend tijdens de recreatieve kindermiddag (woensdag van 14.00 tot 17.00 uur)
 • Whirlpool: gesloten
 • Doucheplein: open vanaf 15 juni
 • Tribune en sportcafé: gesloten

Tijdens de aangepaste programmering kan geen gebruik gemaakt worden van het lestegoed, de jaarabonnementen en de meerbadenkaarten. Ook de maandelijkse incasso wordt nog niet gestart.  Dit gebeurt pas op het moment dat de normale programmering weer mogelijk is. Het tegoed blijft behouden en wordt de geldigheid aangepast met het aantal maanden dat we gesloten waren en het afwijkende rooster van toepassing was. De gemiste groepslessen in de tweede helft van maart blijven staan en kunnen ingehaald worden zodra de reguliere incasso’s weer van start gaan.

In het zwembad is een van de toezichthouders/zwemonderwijzers herkenbaar als corona-coördinator. Heb je op dit moment aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail naar info@sportbedrijfraalte.nl