Sportcentrum Tijenraan

Vacature medewerker bediening

Sportbedrijf Raalte B.V. exploiteert sportcentrum Tijenraan in Raalte en zwembad De Tippe in Heino, beheert de gemeentelijke sportaccommodaties, stimuleert sport en bewegen en adviseert de Raalter sportverenigingen.

Voor het Sportcafé binnen Sportcentrum Tijenraan zijn wij per direct op zoek naar:

Horecamedewerker (m/v) / medewerker bediening

op oproepbasis

In Sportcentrum Tijenraan vinden de hele week door diverse activiteiten plaats, waarbij onze gasten gebruik maken van het Sportcafé. Dit is onder andere tijdens het recreatief zwemmen, de zwemlessen, bij het vieren van verjaardagsfeestjes en na afloop van onze aquasporten. Daarnaast maken diverse sportverenigingen na afloop van hun trainingen en wedstrijden gebruik van het Sportcafé, waaronder een biljartvereniging die een eigen ruimte heeft in het sportcentrum. Doordeweeks wordt het Sportcafé dagelijks bezocht door leerlingen van de aangrenzende scholen.

Wie zoeken wij?

  • Heb je affiniteit met de horeca?
  • Weet jij van aanpakken, ben je vriendelijk en gastvrij?
  • Ben je bereid om ’s avonds en in het weekend te werken?
  • Kun je goed in een team, maar ook zelfstandig werken?

Dan ben jij diegene die wij zoeken als nieuwe collega voor het Sportcafé!

Omvang van de aanstelling en werkuren worden in overleg afgestemd, op basis van je beschikbaarheid.

Belangstelling?

Spreekt de functie je aan en ben je op zoek naar een leuke baan in een sportieve omgeving? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV (inclusief pasfoto) via vacature@sportbedrijfraalte.nl.

Heb je vragen of wil je verdere informatie over deze vacature en/of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Caspar Heederik, bedrijfsleider Sportcafé op telefoonnummer 06-33977338 of Henry Bronkhorst, directeur Sportbedrijf op telefoonnummer 06-43976170.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld