Sportimpuls Raalte

Ondersteuning van het Beweegteam nodig?

Naast de gratis ondersteuning van het Beweegteam hebben Raalter sportverenigingen ook de mogelijkheid om een combinatiefunctionaris in te huren voor een sportproject naar keuze. Hier staat echter wel een betaling van 60% van de loonkosten tegenover. Het werkgeverschap van de combinatiefunctionaris is in handen van Sportbedrijf Raalte.

Een sportvereniging kan de combinatiefunctionaris bijvoorbeeld gebruiken bij de ontwikkeling van nieuw/ander sportaanbod, ondersteuning vragen bij het afstemmen van uw aanbod op de veranderende samenleving of de combinatiefunctionaris kan een samenwerking met organisaties uit andere sectoren (bijvoorbeeld op het gebied van wmo of zorg) opstarten.

Wat kost de inzet van een combinatiefunctionaris?

In onderstaand schema ziet u wat het u als vereniging kost om een combinatiefunctionaris aan te vragen. De financiering moet u zelf organiseren (bijvoorbeeld samen met andere verenigingen). De combinatiefunctionaris kan u daarnaast helpen bij het aanvragen van één of meerdere subsidies sportstimulering, waarmee u ook de kosten kunt dekken. 

 0,1 fte0,2 fte0,5 fte
0,5 jaar€ 1.500€ 3.000€ 7.500
1 jaar€ 3.000€ 6.000€ 15.000
2 jaar€ 6.000€ 12.000€ 30.000

 

Dien uw Sportimpuls aanvraag in!

Heeft u een concreet idee, waarbij u de ondersteuning van een combinatiefunctionaris nodig heeft? Vul dan onderstaand formulier in en vraag een combinatiefunctionaris aan!

Projectgegevens
Profiel combinatiefunctionaris
Ondertekening