Abonnementverkoop zwembad de Tippe

Koop je zwemabonnement voor de Tippe in de voorverkoop (vanaf zondag 1 maart, tot en met dinsdag 31 maart 2020) en bespaar ruim 20% op het normale tarief! In verband met de coronamaatregelen verlengen we de voorverkoop tot nadere berichtgeving.

Het zwemseizoen bij de Tippe in Heino start zondag 26 april en loopt tot en met zondag 30 augustus 2020. 

Koop je abonnement online!

Wat betekenen de coronamaatregelen voor mijn abonnement?

Wellicht heeft u onlangs een seizoensabonnement voor openluchtbad de Tippe gekocht. Of bent u nog van plan om dit te doen en wilt u profiteren van de voorverkoopkorting. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over dit abonnement gezien de noodzakelijke maatregelen rondom het coronavirus.  We kunnen hierover op dit moment het volgende aangeven. Alle gemeentelijke accommodaties die Sportbedrijf Raalte exploiteert zijn gesloten tot 28 april. 

Het landelijke evaluatiemoment van 21 april voor de huidige maatregelen is daarbij naar verwachting voor ons een belangrijke graadmeter voor het moment waarop we De Tippe daadwerkelijk mogen en kunnen openstellen.  De openstelling van het zwembad zullen wij op basis van onze benodigde verdere voorbereidingstijd in de komende periode samen met de Vrienden van de Tippe en de gemeente afstemmen. Naar huidige verwachting kunnen wij u kort na 21 april dan ook nader informeren. Wij hopen op uw begrip en geduld in deze uitzonderlijke situatie! 

De voorverkoop wordt tot nadere berichtgeving verlengd.

Tijdens de voorverkoopperiode koop je via onze website je zwemabonnement voor de Tippe met een korting van ruim 20%. Je betaalt dan slechts:

  • € 58,50 voor een individueel abonnement
  • € 175,35 voor een gezinsabonnement.
    Let op: een gezinsabonnement geldig voor maximaal 5 personen. Voor extra personen op het abonnement betaal je vanaf de zesde persoon een extra bedrag van € 35,10 per persoon bovenop de abonnementsprijs. Ongeacht het aantal personen geldt daarnaast een maximum van 2 volwassenen (geboren vóór 1 maart 2002) per gezinsabonnement.
  • Per persoon betaal je daarnaast € 8,00 paskosten (als je nog géén toegangspas hebt)

Koop je zwemabonnement voor zwembad de Tippe in Heino

Bij zwembad de Tippe is een geautomatiseerd toegangssysteem. Je krijgt je abonnement in de vorm van een toegangspas. Deze pas scan je als je bij het zwembad naar binnen gaat. Door het aanvragen van een abonnement voor openluchtzwembad de Tippe ga je akkoord met het kort tonen van je foto op een beeldscherm bij binnenkomst bij de Tippe. Zo kunnen we zien of je houder van de pas bent.

Al een toegangspas in je bezit

Had je vorig jaar ook een zwemabonnement voor zwembad de Tippe? Dan wordt bij aanschaf van een abonnement voor 2020 je nieuwe abonnement op de toegangspas gezet die je al in je bezit hebt en betaal je geen extra kosten. Je hoeft je abonnement dan ook niet op te halen, deze wordt door ons automatisch op je pas bijgeschreven. 

Zwem je ook bij zwembad Tijenraan in Raalte, dan heb je al een pas (bandje) in je bezit. Het abonnement voor zwembad de Tippe zetten wij ook op deze pas. Je hoeft dan dus niet nogmaals een pas te kopen. 

Nog geen toegangspas

Heb je niet eerder een zwemabonnement voor de Tippe gehad, dan schaf je eenmalig een toegangspas aan voor € 8,00. De toegangspas is persoonsgebonden. Na afloop van het seizoen lever je de pas niet in, maar bewaar je deze voor het volgende seizoen. De pas blijft dus je eigendom. 

Na betaling van het abonnement wordt de toegangspas klaar gemaakt en ligt deze bij je eerste bezoek aan de Tippe bij de receptie klaar.

Ook toegang tot zwembad Tijenraan

Met het zomerabonnement voor zwembad de Tippe (zowel individueel als gezinsabonnementen) heb je vanaf zondag 26 april tot en met zondag 30 augustus ook toegang tot zwembad Tijenraan in Raalte (tijdens de reguliere recreatieve openstelling). De openingstijden van zwembad Tijenraan kun je onderaan deze pagina downloaden (PDF).