Abonnementverkoop zwembad de Tippe

Koop je zwemabonnement voor de Tippe in de voorverkoop (vanaf 22 maart tot en met  21 april 2021) en bespaar ruim 20% op het normale tarief! 

Het zwemseizoen bij de Tippe in Heino start zondag 25 april en loopt tot en met zondag 29 augustus 2021. 

Koop je abonnement online!

Tijdens de voorverkoopperiode koop je via onze website je zwemabonnement voor de Tippe met een korting van ruim 20%. Je betaalt dan slechts:

  • € 61,45 voor een individueel abonnement
  • € 184,10 voor een gezinsabonnement.
    Let op: een gezinsabonnement geldig voor maximaal 5 personen. Voor extra personen op het abonnement betaal je vanaf de zesde persoon een extra bedrag van € 36,85 per persoon bovenop de abonnementsprijs. Ongeacht het aantal personen geldt daarnaast een maximum van 2 volwassenen (geboren vóór 1 maart 2003) per gezinsabonnement.
  • Per persoon betaal je daarnaast € 8,00 toegangsbandje kosten (als je nog géén toegangsbandje hebt)

Koop je zwemabonnement voor zwembad de Tippe in Heino

Bij zwembad de Tippe is een geautomatiseerd toegangssysteem. Je krijgt je abonnement in de vorm van een toegangsbandje/pas. Dit bandje scan je als je bij het zwembad naar binnen gaat. Door het aanvragen van een abonnement voor openluchtzwembad de Tippe ga je akkoord met het kort tonen van je foto op een beeldscherm bij binnenkomst bij de Tippe. Zo kunnen we zien of je houder van het bandje bent.

Al een toegangsbandje in je bezit

Had je eerder ook een zwemabonnement voor zwembad de Tippe? Dan wordt bij aanschaf van een abonnement voor 2021 je nieuwe abonnement op de toegangsbandje gezet die je al in je bezit hebt en betaal je geen extra kosten. Je hoeft je abonnement dan ook niet op te halen, deze wordt door ons automatisch op je pas bijgeschreven. 

Zwem je ook bij zwembad Tijenraan in Raalte, dan heb je al een toegangsbandje in je bezit. Het abonnement voor zwembad de Tippe zetten wij ook op dit bandje. Je hoeft dan dus niet nogmaals een bandje te kopen. 

Nog geen toegangsbandje

Heb je niet eerder een zwemabonnement voor de Tippe gehad, dan schaf je eenmalig een toegangsbandje aan voor € 8,00. Het bandje is persoonsgebonden. Na afloop van het seizoen lever je het bandje niet in, maar bewaar je deze voor het volgende seizoen. Het bandje blijft dus je eigendom. 

Na betaling van het abonnement wordt het toegangsbandje klaar gemaakt en ligt deze bij je eerste bezoek aan de Tippe bij de receptie klaar.

Ook toegang tot zwembad Tijenraan

Met het zomerabonnement voor zwembad de Tippe (zowel individueel als gezinsabonnementen) heb je vanaf zondag 25 april tot en met zondag 29 augustus 2021 ook toegang tot zwembad Tijenraan in Raalte (tijdens de reguliere recreatieve openstelling als dit mogelijk is ivm de RIVM maatregelen). De openingstijden van zwembad Tijenraan kun je onderaan deze pagina downloaden (PDF).