Abonnementverkoop zwembad de Tippe

Koop je zwemabonnement voor de Tippe in de voorverkoop (vanaf vrijdag 1 maart, tot en met zondag 31 maart 2019) en bespaar ruim 20% op het normale tarief!

Het zwemseizoen bij de Tippe in Heino start maandag 29 april 2019 en loopt tot en met zondag 1 september 2019. 

Koop je abonnement online!

Tijdens de voorverkoopperiode (van vrijdag 1 maart tot en met zondag 31 maart 2019) koop je via onze website je zwemabonnement voor de Tippe met een korting van ruim 20%. Je betaalt dan slechts:

  • € 54,65 voor een individueel abonnement
  • € 163,90 voor een gezinsabonnement.
    Let op: een gezinsabonnement geldig voor maximaal 5 personen. Voor extra personen op het abonnement betaal je vanaf de zesde persoon een extra bedrag van € 32,80 per persoon bovenop de abonnementsprijs. Ongeacht het aantal personen geldt daarnaast een maximum van 2 volwassenen (geboren vóór 1 maart 2001) per gezinsabonnement.
  • Per persoon betaal je daarnaast € 7,50 paskosten (als je nog géén toegangspas hebt)

Koop je zwemabonnement voor zwembad de Tippe in Heino

Bij zwembad de Tippe is een geautomatiseerd toegangssysteem. Je krijgt je abonnement in de vorm van een toegangspas. Deze pas scan je als je bij het zwembad naar binnen gaat.

Al een toegangspas in je bezit

Had je vorig jaar ook een zwemabonnement voor zwembad de Tippe? Dan wordt bij aanschaf van een abonnement voor 2019 je nieuwe abonnement op de toegangspas gezet die je al in je bezit hebt en betaal je geen extra kosten. Je hoeft je abonnement dan ook niet op te halen, deze wordt door ons automatisch op je pas bijgeschreven. 

Zwem je ook bij zwembad Tijenraan in Raalte, dan heb je al een pas (bandje) in je bezit. Het abonnement voor zwembad de Tippe zetten wij ook op deze pas. Je hoeft dan dus niet nogmaals een pas te kopen. 

Nog geen toegangspas

Heb je niet eerder een zwemabonnement voor de Tippe gehad, dan schaf je eenmalig een toegangspas aan voor € 7,50. De toegangspas is persoonsgebonden. Na afloop van het seizoen lever je de pas niet in, maar bewaar je deze voor het volgende seizoen. De pas blijft dus je eigendom. 

Na betaling van het abonnement wordt de toegangspas klaar gemaakt en ligt deze bij je eerste bezoek aan de Tippe bij de receptie klaar.

Ook toegang tot zwembad Tijenraan

Met het zomerabonnement voor zwembad de Tippe (zowel individueel als gezinsabonnementen) heb je vanaf maandag 29 april tot en met zondag 1 september 2019 ook toegang tot zwembad Tijenraan in Raalte (tijdens de reguliere recreatieve openstelling). De openingstijden van zwembad Tijenraan kun je onderaan deze pagina downloaden (PDF).