Ook dit jaar bij de Tippe: Aquafit

Bij Aquafit wordt wekelijks een wisselende aquasport aangeboden, zoals Aquajoggen, Aquarobics, Aquamoves en Aquapower. Een gevarieerd aanbod, waarbij iedereen op eigen niveau kan bewegen. Een leuke activiteit om je conditie te verbeteren!

Gevarieerde groepslessen op muziek

Bij Aquafit komen verschillende aquasporten op muziek aan bod. Het sporten en dansen in het water biedt veel voordelen: door de gewichtloosheid in water en de opwaartse druk worden je gewrichten en botten minimaal belast. Daarnaast heb je minder kans op blessures, werk je continue aan je spierkracht en conditie. Meer info over de verschillende aquasporten vind je hier.

De groepsles is geschikt voor iedereen die graag wil sporten en bewegen in water en de conditie wil verbeteren of op peil wil houden. De intensiteit van de verschillende aquasporten varieert van high intensity tot een iets rustiger tempo.

Wil jij lekker afwisselend sporten in water in een leuke groep, met een gediplomeerd en enthousiaste instructeur? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar info@sportbedrijfraalte.nl met je naam, adres en telefoonnummer onder vermelding van 'opgave Aquafit de Tippe'.

Het maximum aantal deelnemers is 20, dus wees er snel bij!

Tijden

Dinsdag 8 mei tot en met dinsdag 17 juli 2018
18:00-18:45 uur

Kosten

Aquafit bij de Tippe koste € 43,15. Heb je een abonnement bij de Tippe, dan betaal je slechts € 30,45. Heb je (nog) geen abonnement, dan betaal je eenmalig  7,50 voor de lespas.