Bekijk hier de tarieven 2020.

Tarief dagkaart

Het seizoen 2020 werken we alleen met dagkaarten. De prijs voor een dagkaartje is € 2,25.

Samen met de Vrienden van de Tippe hebben we besloten de tarieven met ingang van zaterdag 13 juni te verlagen. Het tarief van € 3,50 verlagen we voor zwemmers naar € 2,25. Alle niet zwemmende bezoekers betalen vanaf zaterdag € 1,-. Dit is mogelijk gemaakt door een grote financiële bijdrage van de Vrienden van de Tippe. Bezoekers die voor zaterdag al gereserveerd hebben en het tarief van € 3,50 hebben betaald, kunnen geen aanspraak maken op teruggave van geld.

Kinderen tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Voor kinderen tot 1 jaar hoef je niet te reserveren. Let op! Kinderen die niet zindelijk zijn mogen i.v.m. aangescherpte hygiënemaatregelen helaas niet in het zwembad.

Wil je zwembad De Tippe steunen in deze moeilijke tijd? Dan kun je het donatietarief van € 20,00 per kaartje betalen. Bij het reserveren kun je kiezen tussen het reguliere tarief of het donatietarief.

Hoe zit het met abonnementen?

Gezien de verlate opening en de beperkte zwemmogelijkheden kun je in het seizoen 2020 alleen met een dagkaart naar binnen. Het abonnement voor 2020 vervalt en is geldig voor seizoen 2021. Je steunt ons enorm door geen geld terug te vragen. Mocht je toch liever geld terug willen, dan kun je dit aangeven door ons uiterlijk 1 juni 2020 een e-mail te versturen o.v.v. naam abonnementhouder en bankrekeningnummer. Na 1 juni worden alle abonnementen automatisch omgezet naar 2021. Abonnementhouders worden hier per e-mail over geïnformeerd.