Zomerseizoen
corona update

Corona update voor het Zomerseizoen 

Het zomerseizoen gaat zondag 25 april van start en duurt tot en met 29 augustus. We kijken uit naar een mooi zomerseizoen met veel waterplezier, lekker weer, vrijheid en mooie activiteiten. Helaas zijn we nu nog wel aan beperkingen gebonden zolang Corona nog te prominent aanwezig is in onze samenleving. Hierbij een update van de laatste ontwikkelingen.

Recreatief zwemmen nog niet mogelijk
Het is momenteel helaas nog niet mogelijk om recreatief te zwemmen in de Tippe. We zijn hierover in overleg met de gemeente om duidelijk te krijgen wanneer recreatief zwemmen wel weer mogelijk is. We hopen dat recreatief zwemmen vanaf 11 mei mogelijk zal zijn (stap 2 volgens het landelijke heropeningsplan). Mochten we eerder al recreatief zwemmen kunnen aanbieden, dan laten we jullie dit natuurlijk z.s.m. weten.

Sportieve wateractiviteit op 5 en 12 mei
We willen graag sportieve wateractiviteiten voor de jeugd organiseren op 5 en 12 mei en zijn in overleg om in kaart te brengen wat er kan en mag. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste info!

Op reservering banenzwemmen
Iedereen van 13 jaar of ouder kan wel banenzwemmen in het wedstrijdbad. Hiervoor reserveer je je plekje en betaal je aan de kassa van de Tippe of laat je je toegangsbandje zien.