• zwem
    kracht®
    door Sportbedrijf Raalte
door Sportbedrijf Raalte
>

Arrangementen bij zwembad Tijenraan

In sportcentrum Tijenraan kun je jouw verjaardag net zo leuk, lang, lekker en spannend maken als je zelf wilt. In het zwembad is van alles te beleven. Je kunt van de glijbaan roetsjen, bubbelen in het bubbelbad of je laten meesleuren door de stroomversnelling. Dus nodig je vrienden maar uit! 

 

Arrangementen

Hieronder lees je welke arrangementen zwembad Tijenraan heeft. Deze arrangementen zijn voor groepen van minimaal 6 personen.

Zwemarrangement

Kom je op maandag t/m vrijdag zwemmen voor je verjaardagsfeestje? Dit arrangement is inclusief een enorme schaal feestpatat en een ijsje. Wil je hiervan gebruik maken, dan graag vooraf reserveren. Dit doe je door te bellen naar (0572) 760 600, of kom even bij de receptie van het zwembad langs. Op zaterdagen is dit arrangement niet te boeken.

Discoarrangement

Bij het discoarrangement kun je met al je vriendjes en vriendinnetjes komen zwemmen op de zaterdagen dat het discozwemmen georganiseerd wordt. Jullie kunnen dan van 17.00-19.00 uur discozwemmen en tijdens het discozwemmen met zijn allen de feestpatat en het ijsje eten, indien je het arrangement vooraf gereserveerd hebt.

Uitgebreid zwem- en discoarrangement

Op de zaterdagen dat het discozwemmen georganiseerd wordt, kun je ook van een uitgebreid zwem- en disco-arrangement gebruik maken. Bij dit arrangement is het volgende inbegrepen:

  • 15.30-16.30 uur: vrij zwemmen in het recreatiebad
  • 16.30-17.00 uur: patat en ijs eten bij het restaurant (vooraf reserveren!)
  • 17.00-19.00 uur: discozwemmen

Bekijk deze pagina voor meer informatie over het discozwemmen.

Zeemeerminfeestje

Altijd al willen zwemmen als een zeemeermin? Dan hebben wij nu iets leuks voor jou! Bij zwembad Tijenraan kun je een speciaal zeemeerminnen feestje houden! Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen. Na het passen van de staarten krijgen jullie eerst drie kwartier instructie. Daarna mogen jullie nog drie kwartier ‘zeemeerminnen’ in het recreatiebad. En natuurlijk kun je je feestje compleet maken met patat, ranja en een ijsje! 

Op deze pagina lees je meer over het zeemeerminfeestje bij zwembad Tijenraan. 

Duikarrangement

Beleef een onvergetelijke ervaring en boek een duikarrangement! Onder begeleiding van een gekwalificeerde instructeur leer je duiken in het zwembad en doe je leuke onderwaterspelletjes. Na het duiken mag je ook nog vrij zwemmen. Het arrangement is inclusief patat en iets lekkers. Het duikarrangement wordt georganiseerd door duikcentrum Diving for All. Op hun website vind je meer informatie en kun je dit arrangement rechtstreeks boeken.

Tarieven

Bekijk het tarievenoverzicht voor de kosten van de diverse arrangementen.