Iedere woensdagmiddag is het kindermiddag in Zwembad Tijenraan. Kom jij ook lol maken samen met je vrienden?

Kindermiddag

 

Iedere woensdagmiddag kun je vrij zwemmen tussen 13.00 - 17.00 uur. Dat betekent weer lekker racen van de glijbaan en salto's maken van de duikplank! We organiseren allerlei spelletjes en er liggen allerlei leuke materialen in het water om mee te spelen: wat dacht je van opblaasbootjes, snorkels, onderwaterpuzzels en meer! (Let op, tussen 13.00 - 14.00 uur is alleen wedstrijdbad open, tussen 14.00 - 17.00 uur het wedstrijdbad en instructiebad).

Reserveren verplicht

Corona update 14-10: Enkel op reservering, voor kinderen met A en B diploma, geen ouders/begeleiders toegestaan, maximaal 150 kinderen. 

Tarieven

Een kaartje kost € 4,50. De reservering doe je online, betalen kan aan de kassa. Profiteren van korting School van de week? Neem de flyer mee en verreken de korting aan de kassa.

 

Onze huisfotograaf (herkenbaar in kleding Sportbedrijf Raalte) kan bij deze activiteiten opnames maken in de vorm van foto's en video's om te gebruiken voor communicatie-uitingen. Wil je niet in beeld, dan kun je dit aangeven bij de fotograaf.

 

Kinderfeestjes

Kom jij je kinderfeestje vieren in Zwembad Tijenraan? Bekijk de mogelijkheden.