Iedere woensdagmiddag is het kindermiddag in Zwembad Tijenraan. Kom jij ook lol maken samen met je vrienden?

Kindermiddag

Iedere woensdagmiddag kun je vrij zwemmen tussen 14.00 - 16.45 uur. Dat betekent weer lekker racen van de glijbaan en salto's maken van de duikplank! We organiseren allerlei spelletjes en er liggen allerlei leuke materialen in het water om mee te spelen: wat dacht je van opblaasbootjes, snorkels, onderwaterpuzzels en meer! Het wedstrijd- en instructiebad zijn open.

Tickets voorverkoop

We verzoeken je te reserveren voor recreatief zwemmen alléén op de woensdag, school van de week en discozwemmen. Koop je kaartje in de voorverkoop. Ouders en kinderen zijn van harte welkom. Reserveer snel jouw zwemplezier!

Tarieven

Een kaartje kost € 4,55. 

Kinderfeestjes

Kom jij je kinderfeestje vieren in Zwembad Tijenraan? Dat kan ook tijdens de kindermiddag, of op zaterdag met discozwemmen bijvoorbeeld. Bekijk alle mogelijkheden. Jouw zwemfeestje kan op de kindermiddag beginnen om 14.00 tot 15.00 uur (en daarna kun je vrij zwemmen) of van 15.15 tot 16.15 uur (daarvoor en daarna kun je ook vrij zwemmen). 

Onze huisfotograaf (herkenbaar in kleding Sportbedrijf Raalte) kan bij deze activiteiten opnames maken in de vorm van foto's en video's om te gebruiken voor communicatie-uitingen. Wil je niet in beeld, dan kun je dit aangeven bij de fotograaf.