Iedere woensdagmiddag is het kindermiddag in Zwembad Tijenraan. Kom jij ook lol maken samen met je vrienden?

Kindermiddag

 

Iedere woensdagmiddag kun je vrij zwemmen tussen 13.00 - 17.00 uur. Dat betekent weer lekker racen van de glijbaan en salto's maken van de duikplank! We organiseren allerlei spelletjes en er liggen allerlei leuke materialen in het water om mee te spelen: wat dacht je van opblaasbootjes, snorkels, onderwaterpuzzels en meer! (Let op, tussen 13.00 - 14.00 uur is alleen wedstrijdbad open, tussen 14.00 - 17.00 uur het wedstrijdbad en instructiebad).

Tarieven

Een kaartje kost € 4,50. Reserveren is niet verplicht.
Een kaartje is te koop aan de kassa (niet in de voorverkoop) of online (ook mogelijk in de voorverkoop). Je kunt je kaartje hier online kopen.
De kaartjes voor School van de Week (3 euro) zijn uitsluitend te koop aan de kassa op de middag zelf.

Ouders kunnen meezwemmen

Ouders mogen ook weer meezwemmen tijdens het recreatief zwemmen op woensdagmiddag. Zij moeten onderling wel afstand van 1,5 meter houden.

Geen diploma

Voor kinderen zonder diploma zijn zwembandjes verplicht. Deze kun je zelf meenemen of kopen aan de kassa voor € 5,50 per paar. 

Onze huisfotograaf (herkenbaar in kleding Sportbedrijf Raalte) kan bij deze activiteiten opnames maken in de vorm van foto's en video's om te gebruiken voor communicatie-uitingen. Wil je niet in beeld, dan kun je dit aangeven bij de fotograaf.

 

Kinderfeestjes

Kom jij je kinderfeestje vieren in Zwembad Tijenraan? Bekijk de mogelijkheden.