'De Sportief en Gezond Peiling' 

Een onderzoek over de wensen en behoeften over sport, bewegen en gezondheid onder de inwoners in Heeten, Nieuw Heeten, Laag Zuthem, Luttenberg, Heino, Lierderholthuis, Mariënheem, Broekland en Raalte. Het onderzoek is inmiddels afgerond.

Waarom een Sportief en Gezond peiling?

Gemeente Raalte, GGD IJsselland en Sportbedrijf Raalte zijn benieuwd wat jouw wensen zijn op het gebied van sporten, bewegen en gezondheid. Om zo inzicht te krijgen in wat er nodig is om aan jouw wensen en behoeftes als inwoner van de gemeente Raalte te voldoen. De Sportief en Gezond peiling* is een concreet actiepunt uit het Roalter Sportakkoord. 

De eerste resultaten van dit onderzoek presenteren we in september ’21 op deze website. Deze resultaten willen we (zoveel mogelijk) per dorp in beeld brengen. Dit kan alleen als heel veel inwoners de vragenlijst gaan invullen. Doe mee of tip iemand die jij kent om de vragenlijst in te vullen!

Onderzoeksresultaten

Download de samenvatting 

Download het hele onderzoeksrapport 

Wil je meer bewegen? Wij helpen je!

Sportbedrijf Raalte stimuleert een gezonde leefstijl door sport en bewegen voor iedereen van 0 tot 100 jaar aan te bieden. Heb je behoefte aan ondersteuning op het gebied van gezondheid en bewegen en wil je dat wij je verder helpen? Stuur dan een e-mail naar buurtsportcoach@sportbedrijfraalte.nl onder vermelding van Sportief en Gezond peiling 2021. Lees hier wat de buurtsportcoaches voor inwoners van de gemeente Raalte kunnen betekenen. 

*Deelname aan de Sportief en Gezond peiling is vrijwillig en anoniem. Aan het begin van de digitale vragenlijst wordt om toestemming gevraagd voor het gebruik van je antwoorden voor dit onderzoek.