Kinderfeestjes

Bij Sportbedrijf Raalte kun je jouw verjaardag net zo leuk, lang, lekker en spannend maken als je zelf wilt. Kom lekker spetteren in het zwembad of leef je uit in de sporthal. Dus nodig je vrienden maar uit! 

Verjaardagsfeestjes

 

Corona update 21-10: I.v.m. aangescherpte coronamaatregelen is tijdelijk niet mogelijk om een verjaardagsfeestje te houden tijdens het discozwemmen en de kindermiddag op woensdag. Informeer bij onze balie naar de mogelijkheden (0572 - 7600600).

Recreatief zwemmen

Op woensdagmiddag is er altijd van alles te doen voor kinderen in Zwembad Tijenraan. Superleuk dus voor een verjaardagsfeestje.

Zwemarrangement met activiteit

Een feestje met een heel uur exclusief gebruik van het therapiebad voor de jarige en de gasten. Met begeleiding van een instructeur. Dit kan om 14.00 uur, 15.00 uur of 16.00 uur starten. Tijdens dit uur kun je kiezen tussen leuke activiteiten: stenenbingo, schatduiken, waterpolotoernooi, estafette's, snorkelen of een circuit. Voor of na de tijd kunnen de kinderen vrij zwemmen en spelen in het instructiebad, wedstrijdbad en gebruik maken van de grote glijbaan. 

Discoarrangement

Bij het discoarrangement kun je met al je vriendjes en vriendinnetjes komen zwemmen op de zaterdagen dat het discozwemmen georganiseerd wordt. Jullie kunnen dan van 17.00-19.00 uur discozwemmen (vanaf 16.30 uur heb je al toegang tot het zwembad).

Uitgebreid zwem- en discoarrangement

Op de zaterdagen dat het discozwemmen georganiseerd wordt, kun je ook van een uitgebreid zwem- en disco-arrangement gebruik maken. Je mag dan van 15.00 tot 17.00 uur vrij zwemmen (exclusief voor groepen die feestjes geboekt hebben) en van 17.00 tot 19.00 uur discozwemmen.

Zeemeerminfeestje

Altijd al willen zwemmen als een zeemeermin? Dan hebben wij nu iets leuks voor jou! Bij zwembad Tijenraan kun je een speciaal zeemeerminnen feestje houden! Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen. Na het passen van de staarten krijgen jullie eerst instructie en mogen jullie daarna ook zelf zwemmen als een zeemeermin door het zwembad.
Lees meer over het zeemeerminfeestje bij zwembad Tijenraan

Stuntfeestje sporthal

Stuntcamp Raalte organiseert stuntfeestjes in de sporthal van Sportcentrum Tijenraan onder leiding van echte stuntmannen en vrouwen. Kijk voor meer informatie en reserveren op stuntcamp.nl.

Arrangementen kinderfeestjes in het Sportcafé

Bij een verjaardagsfeestje hoort natuurlijk ook wat lekkers! Voor alle feestjes heb je de keuze uit diverse arrangementen in het Sportcafé.

Tarieven

Bekijk de tarieven voor het vieren van je verjaardagsfeestje in Tijenraan (kinderfeestjes en arrangementen Sportcafé).

Reserveren

Verjaardagsfeestjes moeten van te voren gereserveerd worden: bel naar (0572) 760 600, of aan de kassa van Zwembad Tijenraan.