Zwembad Tijenraan

Trek een paar baantjes in het wedstrijdbad, ga van de grote glijbaan of ontspan in het bubbelbad: u bent van harte welkom bij zwembad Tijenraan! Er zijn diverse groepslessen, van Aquabootcamp tot baby-peuterzwemmen! Ook kunt u bij ons terecht voor o.a. zwemlessen, verjaardagsfeestjes en discozwemmen. Bekijk de mogelijkheden!

Update coronaspelregels per 21 oktober

Gelukkig kunnen we blijven zwemmen, maar houd wel rekening met 1,5 meter afstand in het zwembad (vanaf 13 jaar) en de beperkte ruimte hierdoor in de baden. Diverse activiteiten zijn hierdoor op reservering. Meer informatie over de coronamaatregelen en richtlijnen

LET OP! M.i.v. zondag 25 okt zijn de zondagen enkel open voor banenzwemmen in het wedstrijdbad. De overige 2 baden zijn dicht.

Online reserveren
Reserveer direct voor Aquasporten, Banenzwemmen zondag, Discozwemmen of de Kindermiddag (School van de Week)

 

Watertemperatuur zwembaden

Zwembad Tijenraan bestaat uit drie verschillende zwembaden en ook is er een bubbelbad aanwezig bij het recreatiebad. De watertemperatuur van de zwembaden is:

  • Wedstrijdbad (25 meter): 27°C
  • Therapiebad: 33°C
  • Instructiebad: 30°C
  • Bubbelbad: 35°C (i.v.m. corona tot nader bericht niet toegankelijk)

Watersportverenigingen in zwembad Tijenraan

Heb je wel eens gedacht aan een echte watersport? In zwembad Tijenraan zijn verschillende verenigingen actief! Op de websites van deze verenigingen staat meer informatie. Bij alle verenigingen zijn mogelijkheden om te komen kijken en om te proberen.