Zwembad Tijenraan

Trek een paar baantjes in het wedstrijdbad, ga van de grote glijbaan of ontspan in het bubbelbad: u bent van harte welkom bij zwembad Tijenraan! Er zijn diverse groepslessen, van Aquabootcamp tot baby-peuterzwemmen! Ook kunt u bij ons terecht voor o.a. zwemlessen, verjaardagsfeestjes en discozwemmen. Bekijk de mogelijkheden!

Openstelling na 22 mei 2020

Op 22 mei gaat Zwembad Tijenraan weer open, maar de activiteiten gaan niet allemaal tegelijk van start. Op 22 mei beginnen de zwemlessen in het diepe bad. De zwemverenigingen mogen volgen vanaf 25 mei. Vanaf 2 juni starten we met banenzwemmen en groepslessen. Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer we kunnen starten met recreatief zwemmen. Meer informatie en aangepaste richtlijnen.

Watertemperatuur zwembaden

Zwembad Tijenraan bestaat uit drie verschillende zwembaden en ook is er een bubbelbad aanwezig bij het recreatiebad. De watertemperatuur van de zwembaden is:

  • Wedstrijdbad (25 meter): 27°C
  • Therapiebad: 33°C
  • Instructiebad: 30°C
  • Bubbelbad: 35°C

Watersportverenigingen in zwembad Tijenraan

Heb je wel eens gedacht aan een echte watersport? In zwembad Tijenraan zijn verschillende verenigingen actief! Op de websites van deze verenigingen staat meer informatie. Bij alle verenigingen zijn mogelijkheden om te komen kijken en om te proberen.