Zwembad Tijenraan

Trek een paar baantjes in het wedstrijdbad, ga van de grote glijbaan of ontspan in het bubbelbad: u bent van harte welkom bij zwembad Tijenraan! Er zijn diverse groepslessen, van Aquabootcamp tot baby-peuterzwemmen! Ook kunt u bij ons terecht voor o.a. zwemlessen, verjaardagsfeestjes en discozwemmen. Bekijk de mogelijkheden!

Update 18 november: zwembad weer open 

Wat fijn, we mogen ons zwembad weer openen per 19 november. We gaan 'terug' naar de verscherpte maatregelen van 14 oktober en kunnen weer doorgaan met onze activiteiten. Hier kun je lezen wat dat o.a. betekent:

  • De activiteiten voor kinderen gaan weer door, zoals babypeuterzwemmen, schoolzwemmen en de zwemlessen. Voor School van de week, de Pietendisco op zaterdag 28 november en de pietenmiddag op woensdag 2 november kun je online je kaartje reserveren. 
  • Voor de aquasporten kun je ook online je plek reserveren (voor hydrotherapie, babypeuterzwemmen, zwangerschapszwemmen en hart in beweging hoef je niet te reserveren als je in één van deze groepen zit)
  • Banenzwemmen en recreatief zwemmen is ook weer mogelijk. Op zondag is alleen banenzwemmen mogelijk, hiervoor dien je een kaartje te reserveren. De overige twee baden blijven gesloten op zondag. 
Update 21 oktober

Gelukkig kunnen we blijven zwemmen, maar houd wel rekening met 1,5 meter afstand in het zwembad (vanaf 13 jaar) en de beperkte ruimte hierdoor in de baden. Diverse activiteiten zijn hierdoor op reservering. Meer informatie over de coronamaatregelen en richtlijnen. Online reserveren

Reserveer direct voor Aquasporten, Banenzwemmen zondag, Discozwemmen of de Kindermiddag (School van de Week)

 

Watertemperatuur zwembaden

Zwembad Tijenraan bestaat uit drie verschillende zwembaden en ook is er een bubbelbad aanwezig bij het recreatiebad. De watertemperatuur van de zwembaden is:

  • Wedstrijdbad (25 meter): 27°C
  • Therapiebad: 33°C
  • Instructiebad: 30°C
  • Bubbelbad: 35°C (i.v.m. corona tot nader bericht niet toegankelijk)

Watersportverenigingen in zwembad Tijenraan

Heb je wel eens gedacht aan een echte watersport? In zwembad Tijenraan zijn verschillende verenigingen actief! Op de websites van deze verenigingen staat meer informatie. Bij alle verenigingen zijn mogelijkheden om te komen kijken en om te proberen.