Zwembad Tijenraan

Trek een paar baantjes in het wedstrijdbad, ga van de grote glijbaan of heb zwemplezier in 1 van de 3 baden: je bent van harte welkom bij zwembad Tijenraan! Er zijn diverse groepslessen, van Aquabootcamp tot baby-peuterzwemmen! Ook kun je bij ons terecht voor o.a. zwemlessen, verjaardagsfeestjes en discozwemmen. Bekijk de mogelijkheden!

Zwembad Tijenraan is open!

We zijn weer open voor alle groepslessen, het banenzwemmen, recreatief zwemmen en zwemlessen. Faciliteiten zoals douches, kleedcabines en kluisjes kunnen gebruikt worden. Je kunt ook weer komen kijken bij de zwemlessen. En lekker genieten van lekker drankje in het sportcafé! 

Ga direct naar

 Proefles aanvragen 

Watertemperatuur zwembaden

Zwembad Tijenraan bestaat uit drie verschillende zwembaden en ook is er een bubbelbad aanwezig bij het recreatiebad. De watertemperatuur van de zwembaden is:

  • Wedstrijdbad (25 meter): 27°C
  • Therapiebad: 33°C
  • Instructiebad: 30°C
  • Bubbelbad: 35°C (i.v.m. corona tot nader bericht niet toegankelijk)
Watersportverenigingen in zwembad Tijenraan

Heb je wel eens gedacht aan een echte watersport? In zwembad Tijenraan zijn verschillende verenigingen actief! Op de websites van deze verenigingen staat meer informatie. Bij alle verenigingen zijn mogelijkheden om te komen kijken en om te proberen.