Zwembad Tijenraan

Trek een paar baantjes in het wedstrijdbad, ga van de grote glijbaan of ontspan in het bubbelbad: u bent van harte welkom bij zwembad Tijenraan! Er zijn diverse groepslessen, van Aquabootcamp tot baby-peuterzwemmen! Ook kunt u bij ons terecht voor o.a. zwemlessen, verjaardagsfeestjes en discozwemmen. Bekijk de mogelijkheden!

Verruimde openingstijden en aanbod groepslessen

Wijziging per 14 september: op maandag-, dinsdag- en donderavond start het banen/recreatief zwemmen om 20.00 uur. Door een kwartier later open te gaan ontstaat er meer ruimte tussen het vertrek van de deelnemers aan de groepslessen en de komst van de banenzwemmers. Hiermee kan de anderhalve meter-maatregel beter gehandhaafd worden.

Vanaf 31 augustus is het 'oude' rooster van vóór de coronaperiode weer van kracht. Je abonnement, leskaart of meerbadenkaart kan weer gebruikt worden en reserveren is niet meer nodig. Lees hier wat dit betekent voor jouw bezoek aan Zwembad Tijenraan. 

 

Watertemperatuur zwembaden

Zwembad Tijenraan bestaat uit drie verschillende zwembaden en ook is er een bubbelbad aanwezig bij het recreatiebad. De watertemperatuur van de zwembaden is:

  • Wedstrijdbad (25 meter): 27°C
  • Therapiebad: 33°C
  • Instructiebad: 30°C
  • Bubbelbad: 35°C (i.v.m. corona tot nader bericht niet toegankelijk)

Watersportverenigingen in zwembad Tijenraan

Heb je wel eens gedacht aan een echte watersport? In zwembad Tijenraan zijn verschillende verenigingen actief! Op de websites van deze verenigingen staat meer informatie. Bij alle verenigingen zijn mogelijkheden om te komen kijken en om te proberen.