Zwembad Tijenraan

Trek een paar baantjes in het wedstrijdbad, ga van de grote glijbaan of ontspan in het bubbelbad: u bent van harte welkom bij zwembad Tijenraan! Er zijn diverse groepslessen, van Aquabootcamp tot baby-peuterzwemmen! Ook kunt u bij ons terecht voor o.a. zwemlessen, verjaardagsfeestjes en discozwemmen. Bekijk de mogelijkheden!

Zwembad Tijenraan is open!

We zijn weer open voor alle groepslessen, het banenzwemmen, recreatief zwemmen en zwemlessen. Waarbij er vanaf 26 juni ook weer publiek is toegestaan, bijvoorbeeld om te kijken bij de zwemlessen. Douchen en gebruik maken van de kleedkamers en lockers is ook weer mogelijk en je hoeft geen mondkapje meer te dragen. Ook kun je weer genieten van lekker drankje in het sportcafé! Reserveren voor alle activiteiten blijft verplicht. Lees de laatste informatie over de versoepelingen.

Zomerrooster 

Bekijk hier het zomerrooster (ingang 12 juli 2021)

Direct reserveren
Ook interessant!

Watertemperatuur zwembaden

Zwembad Tijenraan bestaat uit drie verschillende zwembaden en ook is er een bubbelbad aanwezig bij het recreatiebad. De watertemperatuur van de zwembaden is:

  • Wedstrijdbad (25 meter): 27°C
  • Therapiebad: 33°C
  • Instructiebad: 30°C
  • Bubbelbad: 35°C (i.v.m. corona tot nader bericht niet toegankelijk)

Watersportverenigingen in zwembad Tijenraan

Heb je wel eens gedacht aan een echte watersport? In zwembad Tijenraan zijn verschillende verenigingen actief! Op de websites van deze verenigingen staat meer informatie. Bij alle verenigingen zijn mogelijkheden om te komen kijken en om te proberen.