Discozwemmen

Tien keer per jaar is het op zaterdag discozwemmen! De beste muziek en flitsende verlichting rond het zwembad; alles is aanwezig voor een spetterende avond tijdens het discozwemmen bij zwembad Tijenraan! Een ideale avond om je eigen kinderfeestje te vieren! Voor groepen van minimaal zes personen zijn er speciale arrangementen. Vanaf 15.00 uur kun je dan al komen zwemmen.

Tarief

De kosten voor een losse entreekaart voor het discozwemmen en de diverse arrangementen vind je in het tarievenoverzicht.

Koop je kaart in de voorverkoop aan de kassa of online

Bij het discozwemmen is er ruimte voor maximaal 250 kinderen. Om een lange wachtrij bij de kassa en teleurstellingen te voorkomen, kun je de entreekaarten het beste al in de voorverkoop kopen. Dit kan online of bij de receptie van zwembad Tijenraan (tot de vrijdagavond 19.00 uur voor het discozwemmen). Let op! VOL is VOL

Direct online bestellen

Bestel hier je kaartje voor het discozwemmen online. DISCOZWEMMEN 26 SEPTEMBER IS UITVERKOCHT.

Data & Tijden

De volgende data van discozwemmen zijn al bekend! Jij komt toch ook?! Discozwemmen begint om 17.00 en duurt tot 19.00 uur.

  • 26 september : Aquadance party
    Leer de leukste Tiktok-dansjes in het water tijdens de Aquadance party! Leuke dansworkshops van dansschool Fitclub Enjoy. UITVERKOCHT!
  • 31 oktober       : Halloweenparty
  • 28 november   : Pietendisco
  • 2 januari           : Nieuwjaarsparty