Discozwemmen

Zo'n 8 keer per jaar is het op zaterdag discozwemmen! De beste muziek en flitsende verlichting rond het zwembad; alles is aanwezig voor een spetterende avond tijdens het discozwemmen bij zwembad Tijenraan! Heb jij je A én B zwemdiploma? Dan is het een ideale avond om je eigen kinderfeestje te vieren! Voor groepen van minimaal zes personen zijn er speciale arrangementen. Vanaf 15.00 uur kun je dan al komen zwemmen. 

Data & Tijden

De volgende data van discozwemmen zijn al bekend! Jij komt toch ook?! Discozwemmen begint om 17.00 en duurt tot 19.00 uur.

  • 24 september: Aquadance Party (september feestmaand)
  • 29 oktober: Halloween
  • 26 november: Pietendisco

Opgelet september feestmaand

In september vieren we dat we 50 jaar bestaan! Disco voor iedereen! Zaterdag 24 september mogen eerst  de kleinere kinderen komen discozwemmen en daarna de spetterende Aquadanceparty (zie hierboven)! Het baby-peuterdisco zwemmen is zaterdag 24 september 2022 van 15.00 uur tot 16.45 uur.

Je kunt de disco ook voordelig combineren met de kindermiddagen XL!

TICKET KOPEN

Voor wie?

Discozwemmen is een aanrader voor kinderen met een A en B zwemdiploma en ouders/begeleiders, die zin hebben in veel zwemplezier. 

Tarief

De kosten voor een losse entreekaart voor het discozwemmen en de diverse arrangementen vind je in het tarievenoverzicht.

Kaartje kopen

Wil je verzekerd zijn van een plekje*, koop dan je kaartje in de voorverkoop. Dit kan online of aan de receptie. Wees er snel bij, want de disco's zijn vaak uitverkocht. Tot ziens in het water!

*mogelijk is er al een datum van een evenement in de toekomst zichtbaar; vanaf 6 weken voorafgaand aan de datum van het evenement wordt deze ook klikbaar om te reserveren