Zwembad de Tippe

Openluchtzwembad de Tippe in Heino heeft maar liefst drie verwarmde baden: een wedstrijdbad, een ondiep bad en een peuterbad. Op de prachtige ligweide kun je heerlijk relaxen en kunnen de kinderen lekker spelen na schooltijd, óók bij wat lagere temperaturen. Daarnaast is de Tippe zeer geschikt om lekker sportief banen te zwemmen en na afloop gezellig een kopje koffie drinken.

Openstelling 

Het zwemseizoen bij zwembad de Tippe is helaas weer afgelopen... Het zwemseizoen 2019 is gestopt op zondag 1 september. Het was weer een geslaagd zwemseizoen met bij vlagen mooi zomerweer, vele leuke activiteiten en wederom veel bezoekers.

Iedereen die het afgelopen seizoen zwembad de Tippe bezocht heeft: bedankt voor je komst naar het mooie openluchtbad in Heino!

Stichting Vrienden van de Tippe

Elk seizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd in het zwembad en op de ligweide, dit vaak ook in nauwe samenwerking met Stichting Vrienden van de Tippe. Deze stichting heeft als doel om zwembad de Tippe in Heino in stand te houden, meer publiciteit in en buiten Heino te genereren en de bezoekersaantallen te verhogen.