Zwembad de Tippe

Openluchtzwembad de Tippe in Heino heeft maar liefst drie verwarmde baden: een wedstrijdbad, een ondiep bad en een peuterbad. Op de prachtige ligweide kun je heerlijk relaxen en kunnen de kinderen lekker spelen na schooltijd, óók bij wat lagere temperaturen. Daarnaast is de Tippe zeer geschikt om lekker sportief banen te zwemmen en na afloop gezellig een kopje koffie te drinken.

Voorbereidingen seizoen 2021

2020 was een bijzonder zwemseizoen, erg fijn dat we ondanks de coronamaatregelen toch nog open konden gaan! We zijn bezig met de voorbereidingen voor seizoen 2021 en hopen na de persconferentie begin februari meer duidelijkheid te kunnen geven over moment van start abonnementsverkoop. In de loop van het seizoen zal ook bekend worden welke activiteiten (coronaproof) georganiseerd kunnen worden. 

Vriend worden van de Tippe?

Als Vriend van de Tippe draag je bij aan veel leuke evenementen bij de Tippe. Van dauw- en discozwemmen, tot aan het midzomernacht kamperen, ballonfestijn en de mini triatlon. Met jouw bijdrage zorg jij er samen met ons voor dat de Tippe gezond blijft en altijd veel leuks te doen is voor jong en oud. Nog geen Vriend van de Tippe? Je wordt al Vriend voor slechts € 10,- per jaar. Meld je aan!

Tippe rookvrij

De gehele ligweide en de binnenaccommodatie van De Tippe is sinds 2020 rookvrij. Directeur Henry Bronkhorst van Sportbedrijf Raalte: ‘Net als veel andere sport- en zwemaccomodaties willen wij bijdragen aan een rookvrije generatie. Sporten en bewegen is gezond en roken past daar niet bij. Wij willen dan ook graag dat onze bezoekers rookvrij kunnen genieten van het recreëren en zwemmen bij De Tippe. Dit past binnen ons bredere beleid waarbij we in 2021 ook het Sportcentrum Tijenraan en de directe omgeving geheel rookvrij zullen maken.’ Rutger ter Laak van Vrienden van De Tippe: 'Een omgeving waar sport en beweging centraal staan hoort in deze tijd helemaal rookvrij te zijn;  dus zwembad de Tippe ook'.