Zwembad de Tippe

Openluchtzwembad de Tippe in Heino heeft maar liefst drie verwarmde baden: een wedstrijdbad, een ondiep bad en een peuterbad. Op de prachtige ligweide kun je heerlijk relaxen en kunnen de kinderen lekker spelen na schooltijd, óók bij wat lagere temperaturen. Daarnaast is de Tippe zeer geschikt om lekker sportief banen te zwemmen en na afloop gezellig een kopje koffie te drinken. 

Doe mee! Gratis activiteiten tijdens de zomertour op 11 augustus 2021

Reserveer je ticket

Koop je zwemabonnement voor het zomerseizoen 2021

Het zomerseizoen in de Tippe loopt t/m 29 augustus. Koop nu je zwemabonnement voor het zomerseizoen 2021 en geniet de hele zomer van het mooie buitenzwembad in Heino.

Bad huren?

Wil je als team of collega's ook even een sportieve break en energieboost? Dat kan! Als vereniging, bedrijf of groep kun je ook het zwembad (of een gedeelte daarvan) huren. Informeer naar de mogelijkheden door te mailen naar verhuur@sportbedrijfraalte.nl of te bellen naar 0572 - 760 600.

Vriend worden van De Tippe?

Als Vriend van De Tippe draag je bij aan veel leuke evenementen bij De Tippe. Van dauw- en discozwemmen, tot aan het midzomernacht kamperen, ballonfestijn en de mini triatlon. Met jouw bijdrage zorg jij er samen met ons voor dat De Tippe gezond blijft en altijd veel leuks te doen is voor jong en oud. Nog geen Vriend van De Tippe? Je wordt al Vriend voor slechts € 10,- per jaar. Meld je aan! In de loop van het seizoen zal ook bekend worden welke activiteiten (coronaproof) georganiseerd kunnen worden. 

De Tippe rookvrij

De gehele ligweide en de binnenaccommodatie van De Tippe is sinds 2020 rookvrij. Directeur Henry Bronkhorst van Sportbedrijf Raalte: ‘Net als veel andere sport- en zwemaccomodaties willen wij bijdragen aan een rookvrije generatie. Sporten en bewegen is gezond en roken past daar niet bij. Wij willen dan ook graag dat onze bezoekers rookvrij kunnen genieten van het recreëren en zwemmen bij De Tippe. Dit past binnen ons bredere beleid waarbij we in 2021 ook het Sportcentrum Tijenraan en de directe omgeving geheel rookvrij zullen maken.’ Rutger ter Laak van Vrienden van De Tippe: 'Een omgeving waar sport en beweging centraal staan hoort in deze tijd helemaal rookvrij te zijn;  dus zwembad De Tippe ook'.