Sportcafé Tijenraan

Het Sportcafé in sportcentrum Tijenraan is dagelijks geopend. Het is het hart van het sportcentrum, waar je iedere dag van de week van harte welkom bent voor een hapje en/of drankje.

Lekker lunchen met een groepje in ons gezellige Sportcafé? Wij verzorgen een uitgebreide lunch met verschillende luxe belegde broodjes. De lunch is naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld een verse soep of een gezonde smoothie. Alle mogelijkheden en tarieven kun je onderaan deze pagina downloaden. 

Uiteraard houden wij rekening met diëten en/of allergieën. Wilt u meer weten of een reservering maken? Neem dan contact op via telefoonnummer (0572) 760 619 of stuur ons een e-mail.  

Menukaart

Wij hebben een gevarieerde kaart voor zowel lunch als diner en uiteraard ontbreken de gezonde gerechten niet. Daarnaast hebben wij wekelijks een broodje van de week. Onderaan de pagina download je onze menukaart. 

Kinderfeestjes

In sportcentrum Tijenraan maak je jouw verjaardag net zo leuk, lang, lekker en spannend als je zelf wilt. In het zwembad is van alles te beleven en bij het Sportcafé kun je aansluitend lekker samen iets eten en drinken!

Bekijk alle mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje in Tijenraan. 

Ook geschikt als locatie voor vergaderen, trainingen en workshops!

Informele lunches, feesten en borrels maar ook formele vergaderingen en presentaties, de mogelijkheden bij ons Sportcafé zijn eindeloos! De twee vergaderruimtes van het Sportcafé zijn ideaal voor kleinere vergaderingen, trainingen en workshops. In de vergaderruimtes kan gebruik gemaakt worden van audiovisuele middelen. Een van de zwembaden grenst aan het Sportcafé en door de grote glazen wand voel je altijd verbinding met de sporters.

Interesse in een vergaderarrangement in sportcentrum Tijenraan? Vraag een offerte aan! De tarieven voor de vergaderarrangementen download je onderaan deze pagina. 

Betalen met consumptiemunten

In Sportcafé Tijenraan kan betaald worden met consumptiemunten. Deze munten kunnen door iedereen aangeschaft worden.

 • Munten kosten 2 euro per stuk
 • Consumpties kosten allemaal 1 munt (wijn wordt geserveerd in een aangepast glas) *

* speciaal bier is uitgesloten voor betaling met munten

Indien een bestelling op rekening gezet wordt, hanteren wij de normale consumptieprijzen. 

Openingstijden Sportcafé

Wij zijn 7 dagen per week geopend. De openingstijden zijn: 

 • Maandag t/m donderdag van 10.00-23.00 uur*;
 • Vrijdag van 09.30-23.00 uur*;
 • Zaterdag van 07.00-23.00 uur*;
 • Zondag van 07.45-14.00 uur*;
 • Bovenstaande openingstijden kunnen op feestdagen en tijdens vakanties afwijken;
 • *De openings- en sluitingstijden kunnen afwijken van de drukte en de laatste activiteit in het Sportcentrum;
 • Indien er geen gebruik meer wordt gemaakt van het Sportcafé en er geen activiteiten meer zijn in het zwembad of de zalen, dan zal de aanwezige horecamedewerk(st)er waar nodig het Sportcafé eerder sluiten.

  Contact

  Wil je meer weten over alle mogelijkheden bij Sportcafé Tijenraan? Stuur dan een mail naar horeca@sportbedrijfraalte.nl.