SBR_Gezondnatuurwandelen

Gezond Natuur Wandelen Raalte

Wandel ook mee!

Vindt u het leuk om regelmatig met een groep een uurtje langs een groene route te wandelen? Doe dan mee met Gezond Natuur Wandelen! Elke week, het hele jaar door, is er een wandeling van een uur door het prachtige landschap van Raalte. De route kan variëren en de wandeling gaat altijd door. De start is op een vaste plaats en tijd. 

Vrijwilligers begeleiden de groep en vertellen onderweg iets over natuur en de lokale cultuurhistorie. De wandelingen zijn vooral bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen. Iedereen die het leuk vindt om met een groep in een rustig tempo te wandelen is welkom. De wandelingen zijn gratis en u hoeft zich niet van tevoren op te geven. Na afloop is er koffie en thee (voor eigen rekening).

  • Iedere dinsdag een gratis wandeling (vanaf 25 oktober)
  • Locatie: Wijkcentrum De Noaber/Schuilenburg (Landrechtweg 10 in Raalte)
  • Start: 10.00 uur, verzamelen op het terras

In de media

"Gezond Natuur Wandelen groot succes" - 18 augustus 2024

Vrijwillige wandelbegeleiders gezocht

Extra vrijwillige wandelbegeleiders zijn van harte welkom. Een uurtje begeleiden per maand zou al heel mooi zijn. Onze vrijwilligers krijgen een korte IVN-natuurbelevingscursus, een KWBNwandelbegeleiderscursus en EHBO-cursus aangeboden.

Interesse of vragen?

Heeft u belangstelling om mee te wandelen of wilt u zich aanmelden als (vrijwillig) wandelbegeleider? Neem dan contact op met buurtsportcoach Brigit Trooster: brigit.trooster@sportbedrijfraalte.nl of 06 13 36 66 27.

Bekijk hier een overzicht van fiets- en wandelroutes in en rondom de gemeente Raalte