Fysiotherapie Kracht

Kracht, dat is waar wij voor staan. Door zinnige zorg zelf je klachten de baas.

Onze behandelwijze brengt jou verder. Niet alleen op korte termijn, maar structureel. Samen werken we aan zelfredzaamheid, zelfregulering en zelfkennis. We bieden zinnige zorg.

Het Kracht-concept

Ons Kracht-concept leunt op drie pijlers:

Kracht

Wij willen dat iedereen die bij ons komt het gevoel krijgt dat hij zo sterk is dat hij zelf de baas is over zijn lichaam. Wij laten zien dat het lichaam zoveel meer kan dan verwacht. Angst, blokkades en beperkingen staan dat in de weg. Educatie en bewustwording, daar draait het in eerste instantie om. Het besef dat je een krachtig persoon bent.

Zelfinzicht

Na bewustwording en educatie volgt zelfinzicht. Wat kan MIJN lichaam en wat zijn MIJN blokkades? We hebben duidelijk gemaakt dat klachten vanuit allerlei perspectieven ontstaan. Lichamelijk en mentaal. Kom erachter wat jou tegenhoudt, of juist extra energie geeft. Je zult verbaasd staan van jezelf.

Samen verantwoordelijk

De laatste pijler is ook de laatste stap. We beginnen bij bewustwording, daarna creëren we zelfinzicht. Daar leggen we de basis voor de gedeelde verantwoording. Want samen gaan we het proces in. Commitment van beide kanten is noodzakelijk om échte Kracht te realiseren.

Wij zijn overtuigd van de krachtige vermogens van jouw lichaam, nu jij nog.

Meer informatie

Bezoek de website van Fysiotherapie Kracht voor meer informatie over de organisatie, het concept, de medewerkers en de tarievenlijst. 

Contactgegevens

  • E-mail: info@fysiotherapiekracht.nl
  • Telefoon Guido: 06 293 832 67
  • Telefoon Casper: 06 267 527 28
  • Locatie: Sportcentrum Tijenraan (Zwolsestraat 65, Raalte)

Casper en Guido van Fysiotherapie Kracht

Casper Oude Lohuis (links) en Guido Heerink (rechts) van Fysiotherapie Kract