ZWTIP_Zwembad de Tippe ondiepe bad.jpg

Laatste week 21% korting op abonnement

Publicatiedatum: 05-05-2023

Laatste week 21% korting abonnement openluchtzwembad De Tippe Heino

Zondag 14 mei is de laatste dag waarop het seizoensabonnement verkrijgbaar is met 21% korting. Daarna geldt het reguliere tarief. Vele zwemliefhebbers hebben al een abonnement gekocht en aanstaande week is de laatste mogelijkheid met aanzienlijke korting. Toch een eerste bezoek aan de Tippe brengen? Begrijpelijk! Maak dan gebruik van onze kennismakingsactie en ontvang de entreekosten van de dag ter plekke terug*. De kennismakingsactie is ook een leuke tip voor Moederdag. Iedereen die nog een abonnement wil aanvragen kan dit digitaal doen via de website of een formulier afhalen bij het Dorpshuus in Heino of bij de receptie van sportcentrum Tijenraan in Raalte.

Voordeelactie op abonnement tot en met 14 mei

Voor het eerst loopt de voordeelactie van 21% korting op het seizoensabonnement enkele weken door, na opening van het zwembad op 30 april. Dit geeft twijfelaars extra de tijd om de knoop door te hakken voor aankoop van een persoonlijk, of gezinsabonnement. Het zwembad is de hele zomer geopend tot en met 3 september. Abonnementhouders van De Tippe hebben gedurende de openstelling van De Tippe met het zwemabonnement ook gratis toegang tot zwembad Tijenraan in Raalte. Het zwemabonnement is direct online te kopen in de vernieuwde webshop.

Abonnement kopen

Zonnige opening zwembad zet de toon voor het buitenseizoen

Het prachtige buitenzwembad stroomde dit jaar op zondag 30 april voor het eerst vol met bezoekers tijdens een prachtige, zonnige dag. De opening heeft de toon gezet voor een mooi seizoen bij de Tippe, waarin bezoekers niet alleen kunnen genieten van het zwemmen in de buitenlucht, maar ook kunnen relaxen op de verrassende grote ligweides, uitgebreide horeca en spetterende activiteiten, in samenwerking met stichting Vrienden van De Tippe.

*Let op: teruggave van de kosten van de entreeticket(s) is vanwege administratieve handelingen alleen ter plekke op dezelfde dag bij De Tippe mogelijk