Toegangsbandje zwembad Tijenraan

Nieuwe website, toegang en kassasysteem!

Nieuw klantsysteem

Sinds maandag 19 december is Sportbedrijf Raalte live met een nieuw systeem voor kassa en toegang. Daaraan gekoppeld zijn een nieuwe website met webshop én een eigen online omgeving waarin allerlei zaken zelf geregeld kunnen worden. 

Wat betekent dit voor de klant?

Met dit nieuwe systeem kunnen wij veel overzichtelijker werken waardoor we de klant beter van dienst kunnen zijn. 

  • Account activeren via de website. Via de rode knop rechtsbovenin op de website is 'Inloggen' te zien, hiermee kom de klant in 'Mijn omgeving'. Klanten hebben hiervoor een mail met activeringslink ontvangen op maandag 19 december
  • De nieuwe polsband geeft vanaf maandag 19 december toegang. Omruilen of aanvragen is mogelijk aan de receptie. Ook de toegang tot de kluisjes is vernieuwd.

Voordelen online account

In het online account is onder meer als klant mogelijk om zelf het abonnement (in geval van jaarbetaling) te verlengen, tickets te kopen en nog meer wijzigen zelf te doen. Voor de groepslessen kan in de online omgeving veel zaken zelf geregeld worden, op een moment dat het de klant uitkomt.

Vragen?

Vanaf maandag 19 december staan medewerkers klaar om de overgang in goede banen te leiden. Via onderstaande button zijn in de tussentijd vragen te stellen. 

Contact