Rabo ClubSupport

Online Inspiratieavond Rabo ClubSupport Ondersteuning

Publicatiedatum: 04-03-2024

Iedere vereniging en stichting heeft eigen doelen, dromen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel of de hulpvraag ook is, Rabo ClubSupport helpt graag met het realiseren ervan. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

De Rabobank is dan ook erg benieuwd naar de ambities van jouw vereniging of stichting. Samen met partners NOC*NSF en LKCA (cultuureducatie) gaan zij aan de slag om verenigingen sterker te maken. Met Rabo ClubSupport Ondersteuning krijgt een vereniging of stichting intensieve begeleiding op maat van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Online Inspiratieavond

Om te laten zien wat dit programma jouw vereniging te bieden heeft, kun je deelnemen aan de online Inspiratieavond Sport & Cultuur op maandagavond 11 maart 2024 van 19:30-20:30 uur.

Programma

19.30 uur: Welkom door Barry van de Lagemaat (directeur coöperatieve Rabobank) en Danny Meuken (procesbegeleider NOC*NSF)

  • Wat is de actualiteit van een club? Met welke dilemma's heeft een club te maken en wat zijn hun uitdagingen.
  • Wat houdt het Rabo ClubSupport Ondersteuning programma in? Wat kunnen clubs verwachten en op welke wijze word je ondersteund.Hoe kunnen we jouw club helpen? We delen deze avond ervaringen van clubs die het traject al hebben doorlopen.
  • Hoe kan jij met jouw club deelnemen? We leggen je uit hoe de aanmeldprocedure in zijn werk gaat.

20.30 uur: Afsluiting Inspiratieavond

Ben je erbij?

Je kunt je hier aanmelden voor de inspiratieavond. Dit kan tot 8 maart 2024.