Sportbedrijf Raalte buurtsportcoaches

Sportconsulenten

Verenigingsadvisering is een service van Sportbedrijf Raalte om sportverenigingen in de gemeente organisatorisch en bestuurlijk te versterken. Twee sportconsulenten staan voor u klaar. Ervaren adviseurs met een hart voor sport, pakken in overleg met bestuurders van sportverenigingen diverse problemen en activiteiten aan.

U kunt bij de sportconsulenten terecht voor informatie, een consult of begeleiding op maat. Doel van de ondersteuning is het verbeteren van de interne organisatie, vergroten van de deskundigheid en het beter benutten van kansen in de omgeving van de vereniging. Vormen van ondersteuning zijn onder andere:

  • Accountmanagement (het bezoeken van verenigingen ter kennismaking en relatiebeheer)
  • Helpdesk/Kennisbank (verstrekken van direct advies, informatie en/of gerichte doorverwijzing bij eenvoudige vraagstukken)
  • Advies en begeleiding (gerichte consultancy- en adviestrajecten bij de vereniging)
  • Scholing/training en voorlichting (het organiseren van themabijeenkomsten, workshops, trainingen en het verspreiden van nieuws en actualiteiten om de deskundigheid van de vrijwilligers te verhogen)

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie, of gebruik maken van een van de ondersteuningsmogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in. De sportconsulenten bekijken uw hulpvraag en nemen contact met u op. Ook kunt u via het formulier een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. 

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht