Waar kan ik sporten?

Wil je weten welke sporten je in de gemeente Raalte allemaal kunt uitoefenen en bij welke sportverenigingen je welkom bent? Bekijk dan onze online sportwijzer!

Vind jouw sportvereniging

Je wilt graag gaan sporten maar weet niet welke verenigingen er allemaal een bepaalde sport aanbieden, of welke verenigingen er in allemaal in de gemeente actief zijn? Of zoek je de website of een telefoonnummer van een specifieke sportvereniging? Bekijk dan het overzicht van sportverenigingen in de gemeente Raalte. In de Sportwijzer vind je het overzicht van alle sportverenigingen in de gemeente Raalte.

Beperking of chronische aandoening

Ben je op zoek naar het aanbod voor mensen van 50+ of heb je een beperking of chronische aandoening? Bezoek dan de website Uniek Sporten en zoek via die website naar het aanbod dat bij jou past!

Sporten en bewegen voor ouderen

Bekijk hier het aanbod!

Fietsen en wandelen in de gemeente Raalte

Laat je verrassen door de vele fiets- en wandelroutes in en rond de gemeente Raalte: bekijk het overzicht voor wandelen, fietsen, mountainbiken en wielrennen

Iedereen in Raalte moeten kunnen sporten!

Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage in de kosten voor bijvoorbeeld een lidmaatschap van een sportclub, zwemles of een concertbezoek. Dit noemen we de regeling Meedoen. Deze regeling Meedoen is er voor kinderen (18-, via Stichting Leergeld Salland) en volwassenen (18+).

Op deze pagina op onze website lees je meer over de regeling Meedoen en vind je een doorlink naar de website van de gemeente Raalte voor alle informatie over de regelingen en de digitale aanvraagformulieren.