Waar kan ik sporten?

Wil je weten welke sporten je in de gemeente Raalte allemaal kunt uitoefenen en bij welke sportverenigingen je welkom bent? Bekijk dan onze online sportwijzer!

Vind jouw sportvereniging

Je wilt graag gaan sporten maar weet niet welke verenigingen er allemaal een bepaalde sport aanbieden, of welke verenigingen er in allemaal in de gemeente actief zijn? Of zoek je de website of een telefoonnummer van een specifieke sportvereniging? Bekijk dan het overzicht van sportverenigingen in de gemeente Raalte. In de Sportwijzer vind je het overzicht van alle sportverenigingen in de gemeente Raalte.

Beperking of chronische aandoening

Ben je op zoek naar het aanbod voor mensen van 50+ of heb je een beperking of chronische aandoening? Bezoek dan de website Uniek Sporten en zoek via die website naar het aanbod dat bij jou past!

Elk kind in Raalte moeten kunnen sporten!

Daarnaast lees je op onze website ook meer over Stichting Leergeld Salland. Deze Stichting is er voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar in de gemeente Raalte, waarvan de ouders leven van een minimuminkomen of net iets daarboven. Door het geven van een financiële bijdrage, zorgen zij ervoor dat ieder kind kan sporten en bewegen!