Tije en Tess

Maak kennis met Tije en Tess

Bij Tijenraan ga je samen op zwemles met Tije en Tess. Onze mascottes stellen zich graag aan je voor!

Tije

ACC171356 Tije Zwaaien 2.png

"Hoi ik ben Tije! De vaste mascotte van Sportcentrum en Zwembad Tijenraan. Samen met mijn vriendin Tess de duikboot neem ik jou mee op avontuur. We gaan op weg naar het Zwem-ABC! Het wordt hartstikke leuk! Zie ik jou bij de uitreiking van je eerste diploma? Dan nemen we zeker een selfie!!"

Diploma uitreiking met tije op de trap.jpg

Tess

TESS

"Hoi ik ben Tess de duikboot. Leuk dat je komt leren zwemmen bij Tijenraan! Wij gaan samen voor A, B en C! Als je begint met zwemles dan begin je natuurlijk bij het begin. Je komt in het eerste zwemlesgroepje. Dit groepje noemen we 'wit'. Je krijgt hiervoor een mooi wit polsbandje. Zo kunnen we zien dat je in het eerste groepje hoort. Als je weer wat meer hebt geleerd, ga je steeds door naar een nieuw groepje. Hierbij hoort ook weer een nieuwe kleur polsbandje. In totaal verzamel je er wel 10! Zie je al mijn raampjes? Ze hebben allemaal een ander kleurtje. Precies de kleuren van alle bandjes die jij straks gaat verzamelen. Van wit naar goud! Heb je alle bandjes binnen? Dan ben je helemaal zwemveilig en kun je echt op zwemavontuur! Veel succes!"

Tije en Tess kunnen niet wachten om je te ontmoeten in het water! En oja, we hebben een heel leuk welkomstcadeautje voor je! Klaar voor de start?

foto schatkistje.png

Inschrijven zwemles