Sportcentrum Tijenraan

Vacature medewerker Reserveringen en Sales

Sportbedrijf Raalte B.V. exploiteert sportcentrum Tijenraan in Raalte en zwembad De Tippe in Heino, beheert de gemeentelijke sportaccommodaties, stimuleert sport en bewegen en adviseert de Raalter sportverenigingen.

HEB JIJ PASSIE VOOR SPORT, BEWEGEN ÉN COMMERCIE? BEN JIJ GOED IN HET MATCHEN VAN SPORTIEVE BEHOEFTEN VAN ONZE KLANTEN MET ONS SPORTAANBOD? VIND JIJ HET EEN UITDAGING OM ONZE SPORTVOORZIENINGEN ZO OPTIMAAL MOGELIJK BEZET TE KRIJGEN MET BRUISENDE ACTIVITEITEN? DAN ZOEKEN WIJ JOU!

Voor ons Sportbedrijf zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Reserveringen en Sales 

16 uur per week (v/m)

Over de functie

Als medewerker Reserveringen en Sales ben jij verantwoordelijk voor alle in- en externe reserveringsaanvragen die bij ons binnenkomen. Zo stem jij de aanvragen voor de seizoensplanning van de binnensporten en het zwembad af met verenigingen en maatschappelijke organisaties en behandel jij gedurende het seizoen de wijzigingen in deze planning conform onze voorwaarden. Ook verstuur jij maandelijks de facturen vanuit ons verhuursysteem. Daarnaast informeer en adviseer jij, op basis van de wensen van verschillende klantgroepen, over de sportieve mogelijkheden die wij te bieden hebben en vertaal jij, door actief mee te denken met onze klanten en in onze organisatie,  wensen en voorkeuren in originele voorstellen, praktische ideeën en offertes op maat. Jij krijgt hierin veel vrijheid om dit te ontwikkelen. Vervolgens zorg jij voor de verwerking van de reserveringen, bewaak jij het overzicht en communiceer jij naar collega’s ter voorbereiding van de uitvoering van gemaakte reserveringen. Daarnaast verwachten wij van jou dat jij actief meedenkt in het verbeteren van de processen rondom reserveringen en sales. Voor goede ideeën is altijd ruimte.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een veelzijdig, commercieel talent dat echt van aanpakken houdt. Jij bent als geen ander in staat onze passie voor sport en bewegen te vertalen in een goed sportief aanbod voor onze klanten. Jij gaat actief op zoek naar informatie, legt gemakkelijk contacten en bent in staat zelfstandig te werken. Daarbij gaat onze voorkeur uit dat de aanstellingsuren op verschillende dagen worden ingepland. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

Jij beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau en hebt een dienstverlenende en commerciële drive. Bij voorkeur beschik jij over relevante sales-ervaring (hotel/toerisme/commercieel). Jij bent representatief, gastvrij en hebt een klant- en servicegerichte instelling. Jij bent creatief in het vinden van passende oplossingen en richting de collega’s, leveranciers en klanten weet jij daarbij de juiste toon te zetten. Daarbij kun jij zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Jij bent leergierig, flexibel, accuraat, hebt oog voor detail en kunt onder druk werken. Jij werkt nauwkeurig en kunt goed plannen en organiseren en hebt ervaring met Microsoft Office. Kennis en ervaring met een reserveringssysteem is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract, waarbij jouw werkzaamheden ingeschaald zijn in schaal 6, met een maximum van € 3.146,- bruto per maand op basis van een fulltime functie (36 uur) binnen de Cao Vermo. Uiteraard voorzien wij jou van een laptop en mobiele telefoon/of een telefoonkostenvergoeding om jouw functie te kunnen uitvoeren. Wij bieden voldoende flexibiliteit om jouw werkuren naar wens te kunnen inrichten. En bovenal bieden wij jou een sportieve, bruisende werkomgeving en de gelegenheid om heel Raalte in beweging te krijgen! 

Over het Sportbedrijf

Als Sportbedrijf Raalte gaan wij voor een gezond, vitaal en sociaal leven voor iedereen door samen sportief en actief te zijn. Wij stimuleren een gezonde leefstijl door het aanbieden van sport- en beweegprogramma’s. Hiermee prikkelen wij jong en oud om in beweging te komen en grenzen te verleggen. Samen sporten voor iedereen en op elk niveau maken wij mogelijk in een veilige omgeving en moderne sportaccommodaties.

Sportcentrum Tijenraan is daarbij onze grootste accommodatie die zeven dagen in de week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat volop bruist door verschillende sport- en beweegactiviteiten.

Als Sportbedrijf willen wij de kennispartner zijn op het gebied van sport, bewegen en leefstijlverbetering. Dat doen wij door een actieve en verbindende rol te spelen in het ontwikkelen van gezamenlijke programma’s met onderwijs, (sport)verenigingen, zorginstellingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente. Met ruim 45 sportieve collega’s werken wij daar elke dag hard aan om dat samen mogelijk te maken.

Sollicitatieprocedure

De werving- en selectieprocedure ziet er als volgt uit:

Zondag 19 februari sluiting reactietermijn
Donderdag 23 februari 1e gespreksronde
Maandag 27 februari eventueel 2e gespreksronde

Wij streven er naar onze nieuwe collega zo spoedig mogelijk per half maart of 1 april 2023 bij ons te laten beginnen. 

Belangstelling?

Spreekt de functie je aan en ben je op zoek naar een leuke baan met voldoende eigen inbreng in een sportieve omgeving? Verkoop jezelf dan aan ons en reageer uiterlijk 19 februari 2023 via vacature@sportbedrijfraalte.nl

Heb jij vragen of wil jij verdere informatie over deze vacature en/of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Paula van Diermen, manager Exploitatie (06-50627372).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.